Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / MMA en UFC-veteraan in coma door Covid-19 (video)

MMA en UFC-veteraan in coma door Covid-19 (video)

Paul Vareleans werd recentelijk in het ziekenhuis opgenomen na een positieve test op COVID-19. Gisteren melde de oud oprichter van de UFC dat de vechter in coma ligt.

UFC-veteraan, zwaargewicht Paul Vareleans, was een van de opvallende figuren in de begintijd van de organisatie. De 51-jarige ging onlangs naar Facebook om het nieuws te delen. UFC-oprichter Art Davie gaf een paar dagen later een statusupdate.

,,Paul Varelans … (The Polar Bear) … is gediagnosticeerd met COVID-19,” vertelde Davie op Facebook. “Hij zit aan de beademing en vecht voor zijn leven. Ik dring er bij iedereen in de MMA-wereld op aan om snel voor Paul te bidden. God zegen … !!! “

Amsterdam

De reusachtige Vareleans eindigde 22 jaar geldeden zijn carrière op een hoog niveau. Toen hij een tweede ronde knock-out winst op de Nederlander Dick Vrij boekte. Dit was tijdens Rings Holland: The King of Rings in Amsterdam. Zijn record staat op 9-9. Hij stapte daarna over naar het show worstelen.

In 1996 had Vareleans tijdens ECW’s Hardcore Heaven een wedstrijd met de worstelaar Taz die bedoeld was om eruit te zien als een echt gevecht. Ook wel bekend als een “shoot” in de professionele worstelwereld.

Bekijk ook

Eikels: Zoontje (2) bekende UFC-vechter uit vliegtuig gezet

Cody Garbrandt, voormalig UFC-kampioen is zwaar pissed op Southwest Airlines. De vechter reisde met zijn ...

Vetzak: Bokser mist gewicht met 20 kilo, gevecht afgezegd

Khalid Baker is boos en goed ook, de bokser zag zijn gevecht vandaag in Australie ...

‘Mijn tijd zit erop’: Ontslagen UFC’er Overeem geeft verklaring

Alistair Overeem is niet langer onderdeel van de vechters stal bij de UFC. De Nederlandse ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page