Poging om UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov aan het vechten te krijgen MMA Nieuws
MMA Nieuws

Poging om UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov aan het vechten te krijgen

Poging om UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov aan het vechten te krijgen
Poging om UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov aan het vechten te krijgen

Khabib Nurmagomedov mag dan wel met pensioen zijn gegaan. Toch zegt UFC-baas Dana White dat hij een poging gaat doen, de kampioen een laatste keer aan het vechten te krijgen

Hoewel Khabib Nurmagomedov zijn pensionering aankondigde in zijn interview na het gevecht met Justin Gaethje. Zegt Dana White er vertrouwen in te hebben dat hij de UFC-ster nog een keer de kooi in kan praten.

,,Khabib en ik komen volgende maand bij elkaar om te praten. Hij wil misschien niet vechten, ik weet het antwoord daarop niet. Maar ik heb er vertrouwen in dat ik hem toch kan overhalen, ik ga de poging wagen", zegt White tegen BT Sport.

Khabib vs McGregor

Er staat een groot lichtgewicht gevecht op de rol bij de UFC. Als Conor McGregor het op 23 januari tegen Dustin Poirier opneemt in een langverwachte herkansing tijdens UFC 257.

Dit zou de opmaat kunnen zijn voor een titelgevecht om het lichtgewicht goud. De kans is groot dat als Conor McGregor wint. De Ier Khabib zal uitdagen voor de titel die nog steeds niet vacant is gesteld.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws