Mike Tyson: ‘Rico Verhoeven je bent een monster’ (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Mike Tyson: ‘Rico Verhoeven je bent een monster’ (video)

Mike Tyson: ‘Rico Verhoeven je bent een monster’ (video)

GLORY Kickboxing Wereldkampioen Rico Verhoeven was tijdens zijn vakantie in Amerika gast in de Podcast van Bokslegende Mike Tyson.

De Hotboxin with Mike Tyson Podcast is er een van een zeldzame soort, gasten nemen plaats aan de tafel terwijl er flink wat marijuana joints gerookt worden, vooral door gastheer Mike Tyson. Dit maakt de gesprekken wat losser, ook al rook je niet mee je wordt er vast relaxed van.

In de uitzending die maandagnacht live ging was Rico Verhoeven een van de drie gasten naast UFC-kampioenen Kamaru Usman en Henry Cejudo. De titel belts van de vechters lagen uitgestald op de tafel, alhoewel mede presentator van de Podcast Eben Britton zich wel afvroeg wat GLORY kickboxing nu precies inhoudt.

Relaxte sfeer

Verhoeven gaf uitleg over GLORY en al snel werd er geconstateerd dat Verhoeven een opvallende verschijning moet zijn in de ring door zijn lichaamsbouw. Zowel Tyson als Britton waren het er over eens en Tyson zei dan ook: “Rico je bent een monster”, wat natuurlijk als een compliment gezien kan worden uit de mond van een ware legende.

ZIE OOK >> Rico Verhoeven en Badr Hari december de ring in

De Podcast is zeker de moeite waard, vooral omdat er zaken werden besproken die wat dieper gaan door de sfeer die er hangt. Zo werd het zelfs even tegen het zweverig toen Verhoeven aangaf dat zijn levenspad al lang uitgestippeld is en hij alleen maar het pad hoeft te volgen. Maar er was meer…. Benieuwd wat de heren nog meer met elkaar te bespreken hadden bekijk dan de Podcast.

Bekijk ook

KRAK: Andre Muniz BREEKT arm van Ronaldo Souza op UFC 262

Ronaldo Souza kon met een gebroken arm naar huis afgelopen nacht

Zelfmoord bekende Thaibokser die 200 gevechten had in de ring

De Thaibokser nam naar verluidt zijn eigen leven

🎥 Oliveira wint UFC-titel met knock-out op Chandler

Ik zei toch dat ik hem knock-out ging krijgen, en ik kwam hem knock-out slaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page