Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Rico Verhoeven: ‘Ik sla Badr Hari helemaal gek’ (video)

Rico Verhoeven: ‘Ik sla Badr Hari helemaal gek’ (video)

21 december staan Rico Verhoeven en Badr Hari tegenover elkaar in een langverwachte herkansing.

Vanaf zijn vakantie adres in Amerika gaf Verhoeven een interview aan Veronica en sprak openlijk over hoe hij de wedstrijd ziet, maar ook de vorige afgebroken partij tussen hem en Badr. “Het wordt de huidige kampioen tegen iemand van vroeger, er gaan nooit zoveel mensen kijken als nu,” zegt Verhoeven dan ook.

Ook vindt de kampioen dat het lang duurde voordat de rematch eindelijk kwam, dit vindt hij dan ook jammer en is blij dat het gaat gebeuren. Het laatste gevecht was vaag want hij wist niet hoe het zou eindigen. Ook twijfelt Verhoeven aan de vorige blessure van Badr, want deze keek naar beide armen wat Verhoeven vreemd vindt als je met slechts één kapotte arm de ring uitstapt.

Het oude patroon

“Iedereen valt terug op zijn basis patroon als je moe wordt, ik weet wat hij gaat doen hij geeft op, of gaat knock-out, “zegt Verhoeven over Badr. Wel erkend Verhoeven dat Badr een gevaar is door zijn lengte en routine.

ZIE OOK >> Trainer Badr Hari spreekt over aankomende rematch

Verhoeven lijkt duidelijk over de uitkomst van het gevecht: “Ik sla hem helemaal gek zegt Verhoeven, hij gaat niet weten wat hem overkomt hij zal alleen nog maar de ring uit willen. “

Bekijk ook

Marat Grigorian behoudt GLORY wereldtitel in China

Tijdens het GLORY 73 event in Shenzhen China verdedigde Marat Grigorian voor de tweede keer binnen korte tijd met succes zijn lichtgewicht GLORY wereldtitel tegen Elvis Gashi.

GELANCEERD: Kickbokser beland op jury tafel (video)

Dat was een gevaarlijke actie

Luis Tavares: ‘Deze keer ontsnapt Susperregui mij niet’

Vandaag maakte GLORY Kickboxing de laatste gevechten voor haar event op 21 december in het Gelredome bekend.