Lion Fight 50 Muay Thai: 'Regian Eersel prolongeert titel na harde strijd' Nieuws
Nieuws

Lion Fight 50 Muay Thai: 'Regian Eersel prolongeert titel na harde strijd'

Lion Fight 50 Muay Thai: 'Regian Eersel prolongeert titel na harde strijd'
Lion Fight 50 Muay Thai: 'Regian Eersel prolongeert titel na harde strijd'

Afgelopen nacht verdedigde Regian Eersel met succes zijn Lion Fight middengewicht titel tegen Jaokim Hagg uit Zweden.

De Muay Thai fans zagen een harde strijd in Los Angeles en het ging in de eerste ronde dan ook al flink los. Er werden dan ook over en weer flinke stoten en trappen uitgedeeld door zowel Eersel als Hagg.

In de tweede ronde was Eersel duidelijk de dominerende vechter van de twee. De Zweed kreeg flinke body shots te verwerken, maar ook de knieën en trappen van Eersel kwamen goed aan. Eersel schaklede over met stoten naar het hoofd van Hagg, deze probeerde een antwoord te geven op de aanval van Eersel maar tevergeefs.

Open wond

In ronde drie leek het voordeel voor Hagg te zijn, echter kwam laat in de ronde Eersel terug en liep Hagg een flinke snee boven zijn oog op. Hagg bleef hier gedurende de overige rondes flink last van hebben. In de vierde ronde trapte Hagg per ongeluk Eersel in het kruis wat even de adem benam van de Nederlandse top vechter. Echter herstelde deze snel.

De afsluiting kwam in de vijfde ronde waar Eersel duidelijk op zoek was naar de knock-out. Hagg leek zich herpakt te hebben van de afstraffingen van de voorgaande rondes. Een vliegende knie ingezet door Eersel die Hagg alle lucht benam maakt een einde aan de partij. De scheidsrechter grijpt in en maakt een einde aan de partij, die eindigt met een winst op TKO.

Met het winnen tegen Hagg blijft Eersel de regerend wereldkampioen in de middengewicht klasse van Lion Fight.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws