Laatste kans: Rico vs Badr 2 live kijken, wees er snel bij Nieuws
Nieuws

Laatste kans: Rico vs Badr 2 live kijken, wees er snel bij

Laatste kans: Rico vs Badr 2 live kijken, wees er snel bij
Laatste kans: Rico vs Badr 2 live kijken, wees er snel bij

Wil je live aanwezig zijn bij het grootste kickboks gevecht in de Nederlandse geschiedenis?

Dan is enige haast geboden, hedenochtend (woensdag) vanaf stipt 10:00 uur start de reguliere kaartverkoop voor GLORY: COLLISION 2, waar Rico Verhoeven en Badr Hari voor de tweede keer tegenover elkaar staan.

Het is de eerste keer dat tickets beschikbaar komen voor het grote publiek. Eerder waren tickets alleen beschikbaar voor fans die zich hadden geregistreerd voor de exclusieve voorverkoop van vorige week.

Haastige spoed in dit geval wel goed

De voorverkoop ging erg snel en binnen enkele minuten waren er al een paar duizend kaarten verkocht, de website van GLORY lag er zelfs even van uit de lucht. Dit leidde tot uitstel van de verkoop van de reguliere kaarten die vandaag dus wel te verkrijgen zijn.

ZIE OOK>> Rico Verhoeven: zelfs mijn tegenstanders vinden mij de beste

De verwachting is dat de kaarten snel weg zullen zijn, niet alleen uit Nederland maar ook internationaal is er veel belangstelling voor Rico vs. Badr 2. Haast je dus als je we bij wilt zijn. Kaarten zijn verkrijgen via GloryKickboxing.com. Prijzen vanaf €65 tot €1.500.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws