Rico Verhoeven: 'Zelfs mijn tegenstanders vinden mij de beste' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven: 'Zelfs mijn tegenstanders vinden mij de beste'

Rico Verhoeven: 'Zelfs mijn tegenstanders vinden mij de beste'

GLORY Wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven was afgelopen nacht te horen en zien als gast bij de Podcast van Joe Rogan.

Joe Rogan is een Amerikaanse stand-up comedian, mixed martial arts (MMA) commentator, podcast-host, zakenman en voormalige televisie-host en acteur. In zijn 'Joe Rogan's Experience ontvangt hij veel gasten en neemt geen blad voor de mond.

Verhoeven die voor een vakantie in Amerika verblijft werd door Rogan uitgenodigd om gast te zijn, met een onvervalst Amerikaans accent beantwoorde Verhoeven de scherpe vragen van Rogan.

Strijd tussen goed en kwaad

Rogan begon over het verleden van Badr Hari buiten de ring en dat deze een echte bad boy zou zijn. Verhoeven antwoordde dat hij door het eerste gevecht met Badr kickboksen meer aandacht kreeg, daardoor groeit hij zegt daar over: "Mensen in Nederland zagen Badr als de nationale asshole en mij als de good guy."

ZIE OOK>> Badr vs Rico 2 in Gelredome Arnhem

Jamal Ben Saddik passeerde ook de revue, op de vraag of dat gevecht nog komt tegen Verhoeven antwoordde deze, "wellicht dat dit gevecht nog komt." Verhoeven blijkt deze optie dus open te houden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws