Kickbokskampioen Eersel gaat rivaal slopen vrijdag: 'De KO zal vallen'
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Kickbokskampioen Eersel gaat rivaal slopen vrijdag: ‘De KO zal vallen’

Kickbokskampioen Eersel gaat rivaal slopen vrijdag: ‘De KO zal vallen’

Kickbokskampioen Eersel belooft rivaal te slopen vrijdag

Regian Eersel is de ONE Lichtgewicht wereldkampioen kickboksen sinds hij de titel in 2019 opeiste. Vrijdag 22 april zal de Nederlander zijn vierde titelverdediging doen tegen de Duitser Arian Sadikovic, die hij belooft in Singapore knock-out te slaan.

Terwijl altijd klaar is om zijn titel weer op het spel te zetten, had hij niet verwacht dat hij Sadikovic zou treffen. De Nederlands-Surinaamse superster Eersel zegt: ,,In december vorig jaar zag ik Sadikovic op het evenement. waar ik vocht, en hij keek me aan als: ‘Ik ga je de volgende keer pakken’. Ik dacht: Wie is deze man die naar me kijkt alsof hij tegen mij gaat vechten?”

De Duitser staat bekend om zijn kolossale bouw, al is hij enkele centimeters korter dan Eersel. Bovendien concentreert hij zich voornamelijk op stoten, waardoor hij kwetsbaar zou kunnen zijn voor de schadelijke trappen van de wereldkampioen.

In het voordeel

,,Ik denk niet dat dit gevecht het ver zal gaan. Hij heeft veel gaten in zijn stijl. Ik denk dat ik ze ga vinden. Het is niet dat hij op sommige punten niet goed is. Maar als je de tegenstander onder druk probeert te zetten, stel je jezelf ook open. Ik denk dat ik dit in mijn voordeel ga gebruiken”, zegt Eersel.

Hoewel de bescheiden atleet meestal zijn acties laat spreken, is hij ervan overtuigd dat deze match-up met de Duitser niet lang zal duren. ,,We eindigen met een knock-out. Ik ben niet iemand die dingen zegt die in de toekomst zullen gebeuren. Als ik daar ben, ben ik gewoon in de kill-modus. “

Bekijk ook

'Ik kom voor je!' Ngannou stelt datum Fury supergevecht voor

‘Ik kom voor je!’ Ngannou stelt datum Fury supergevecht voor

Francis Ngannou UFC-zwaargewicht kampioen heeft nog steeds zijn ogen stevig gericht op een crossover-supergevecht tussen hemzelf en boksster Tyson Fury.

Heftig! Woeste fans slaan MMA-vechter in elkaar: Rivaal doet doodleuk mee (video)

Heftig! Fans slaan vechter in elkaar: Rivaal doet doodleuk mee (video)

Srikant Sekhar, die naar verluidt werd aangevallen door de Afghaanse vechter Abdul Azim Badakshi en diens fans afgelopen vrijdag is zwaar gewond geraakt.

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! '100 wedstrijden teveel'

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! ‘100 wedstrijden teveel’

Er was hevige controverse toen de 24-jarige vrouwelijke MMA-vechter Momoko Yamazaki werd gematcht tegen het 12-jarige meisje Momo Shimizu.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page