Kickbokser verliest 2 keer expres! Bizar omkoopschandaal (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Kickbokser verliest 2 keer expres! Bizar omkoopschandaal (video)

Kickbokser verliest 2 keer expres! Bizar omkoopschandaal (video)

Fahwanmai Chor.Thaiset, een bekende Thaise kickbokser heeft toegegeven expres knock-out te zijn gegaan tijdens een wedstrijd. Voor een kleine €12.000 liet de kickbokser zich omkopen echter kreeg hij maar €3.000 en verraadde de boel.

De affaire houdt de Thaise kickbokswereld flink bezig, 'Udom Jahnee' (voormalige sportschoolbaas en promotor. red.), bood de kickbokser het geld maar hield een gedeelte achter. Fahwanmai bracht het schandaal naar buiten en werd buiten spel gezet. Odom echter kwam er met een standje vanaf.

Nog een vals spelen

Sia Boat, Petyindee-promotor, op wiens evenement het voorval gebeurde, liet het er niet bij zitten. Hij nam Fahwanmai de afgelopen maanden onder zijn hoede.

Fahwanmai mocht afgelopen weekend weer op een evenement van Boat vechten. Nu blijkt dat hij weer expres verloor via een KO, promotor Boat is laaiend en zweert wraak. Boat heeft aangifte gedaan en de zaak is in onderzoek zo meldt de Thaise pers.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws