Kickbokser scoort snelste knock-out in de geschiedenis (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Kickbokser scoort snelste knock-out in de geschiedenis (video)

Kickbokser scoort snelste knock-out in de geschiedenis (video)

Claudiu Alexe versloeg Ștefan Emeldi via een 4 seconden knock- out, in de eerste ronde van hun gevecht afgelopen december. Dit moet welhaast de snelste KO ooit zijn in de geschiedenis van het kickboksen.

De wedstrijd en sterker nog de turbo knock-out van Alexe op Emeldi was onze anders altijd zo scherpe redactie ontgaan. Maar hij borrelde omhoog zodat wij hem alsnog onder de aandacht kunnen brengen.

Vechters Alexe en Emeldi troffen elkaar op 16 december 2020 tijdens RXF 3, in Roemenië. RXF 3 zal de geschiedenis in gaan, voor de knock-out die zo in het wereldrecordboek zou kunnen worden opgenomen.

1 seconde sneller

Alexe had slechts vier seconden nodig om rivaal Stefan Emeldi uit te schakelen. Dankzij een trap die en in het gezicht belandde waartegen Emeldi zich niet kon verdedigen.

De knock-out van Alexe was een seconde sneller dan de kortste knock-out in de UFC-geschiedenis. Jorge Masvidal’s knie op Ben Askren bij UFC 239 in 2019. Deze knock-out duurde slechts vijf seconden en is het huidige Ultieme record en een van de snelste in MMA.

Bekijk ook

GENADE! Deze rivalen spaarde UFC-ster Khabib voor ernstig letsel

Ex-UFC-kampioen Khabib onthult dat hij met een aantal tegenstanders hij 'heel voorzichtig' was om deze niet permanent te beschadigen.

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page