Top kickbokser wint rechtszaak tegen collega vechter – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Top kickbokser wint rechtszaak tegen collega vechter

Top kickbokser wint rechtszaak tegen collega vechter

Daniel Ghita (L) en Benjamin Adegbuyi (R)

Voormalig GLORY Kickbokser Daniel Ghita stond recentelijk tegenover zijn ex-collega Benjamin Adegbuyi.

Deze strijd tussen Ghita en Adegbuyi vond niet plaats tijdens een kickboks event maar in de rechtbank waar beide kickboksers tegenover elkaar stonden. Adegbuyi eiste een bedrag van €25.000 van Ghita wegens het feit dat deze hem zwart zou hebben gemaak in de media.

Er is al langer kwaad bloed tussen beide top vechters die beide uit Roemenië komen. Ghita die voorheen onder de vlag van GLORY Kickboxing vocht, waar Adegbui nog steeds actief is, steekt zijn ongenoegen over zijn landgenoot niet onder stoelen of banken. De zaak omhelsde het feit dat Ghita op Facebook zei: “ik stond in de ring terwijl anderen in de cel zaten.”

Langlopend conflict

Dit zinde Adegbuyi niet die dan ook een zaak startte een rechtszaak Ghita, echter sprak de rechter uit in het voordeel van Ghita en hoeft hij niets te betalen. “Mijn opmerking was gedaan in april 2019, terwijl Adegbuyi zelf in een TV programma in januari al vertelde over zijn verblijf in de gevangenis,” zegt Ghita (Red).

De vete tussen Ghita en Adegbuyi omhelst onder andere een geweldsincident waar Adegbuyi bij betrokken zou zijn en een beveiliger zwaar mishandeld werd. Ghita staat aan de kant van het slachtoffer en startte recent een inzamelingen actie ter ondersteuning van de aan lager wal geraakte man.

Bekijk ook

📷 ‘Wonder Woman is ok’: 3e kind UFC-ster McGregor geboren

De McGregor-clan is nu een gezin van 5

Nieuw Judo magazine gelanceerd: ‘Blijf op de hoogte’

Voor de prijs hoef je het als judo fan niet te laten

GOED NIEUWS: Sportscholen mogen weer open

De versoepelingen die voor woensdag gepland staan gaan door,

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page