PROBLEMEN: Top kickbokser Benny Adegbuyi in opspraak Nieuws
Nieuws

PROBLEMEN: Top kickbokser Benny Adegbuyi in opspraak

PROBLEMEN: Top kickbokser Benny Adegbuyi in opspraak
PROBLEMEN: Top kickbokser Benny Adegbuyi in opspraak

Een oude zaak lijkt top kickbokser Benny Adegbuyi die onder contract staat bij het welbekende GLORY Kickboxing, in zijn thuisland Roemenië te achtervolgen.

De media in Roemenië is opnieuw massaal op de kickbokser gesprongen in verband met een voorval van enkele jaren geleden (2013), waar Adegbuyi betrokken was bij de zware mishandeling van een beveiliger in een bar. De zaak wordt opgerakeld omdat het slachtoffer, genaamd Vasile Pui flink in de problemen is gekomen.

Pui werd naar verluidt door Adegbui en enkele vrienden in elkaar geslagen, raakte in coma en werd invalide. Pui lag 9 jaar in het ziekenhuis en werd gedwongen zijn appartement te verkopen om zijn ziektekosten te betalen. Hulpacties zijn inmiddels opgestart om hem te helpen.

Vraagtekens

Adgebuyi kreeg 7 jaar celstraf gelegd, maar een hogere rechtbank sprak hem vrij, dit tot grote woede van velen die de beslissing niet begrepen, het voorval werd zelfs op video vastgelegd. Overigens vond het incident plaats, voordat Adegbuyi tekende bij GLORY.

PROBLEMEN: Top kickbokser Benny Adegbuyi in opspraak

Adegbuyi versloeg afgelopen vrijdag 22 november tijdens GLORY 71 in Chicago, de Nederlander D'Angelo Marshall. Contacten bij de Roemeense pers melden dat zij verbaast zijn dat Adegbuyi een visum heeft gekregen om te vechten in de VS, dit door de eerdere strafzaak.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws