Kickboksen: Andy Ristie verliest in snoeihard comeback gevecht Nieuws
Nieuws

Kickboksen: Andy Ristie verliest in snoeihard comeback gevecht

Kickboksen: Andy Ristie verliest in snoeihard comeback gevecht
Kickboksen: Andy Ristie verliest in snoeihard comeback gevecht

Het was het eerste kickboks gevecht van Andy Ristie in 4 jaar, zaterdag tijdens Kunlun in Beijing.

Ristie stond tegenover de Chinese kickbokser Kong Lingfeng. In een zwaar bevochten wedstrijd versloeg Kong de terugkerende Ristie om de overwinning te behalen via een extra ronde beslissing. Ristie liet zijn bokskwaliteiten zien, maar hij had het niet gemakkelijk tegen de Chinees.

Tegen de tweede ronde leek het evenwicht van Ristie te worden beïnvloed door de lage trappen van Lingfeng. Ristie landde een aantal goede stoten laat in ronde drie, het leek erop dat het genoeg kon zijn om de overwinning te behalen. Kong werkte de lage trappen effectief af in de extra ronde en won de extra ronde.

Rematch

Een uitgeputte Ristie wilde na het einde niet spreken, maar zijn trainers spraken met de ringomroeper. "Het was een goed gevecht. Hij deed zijn best, tegen een goede vechter (Kong), "zei Ristie's coach na de wedstrijd.

ZIE OOK>> Andy Ristie maakt kickboks comeback in China

"Hij zal opnieuw vechten. Hij stopt niet. Het maakt niet uit (over een rematch in Kong) ", voegde zijn andere trainer eraan toe. Er was al sprake van een rematch. Het was een nipte wedstrijd na drie rondes, en beide vechters toonden veel moed en vaardigheid. Het was de eerste wedstrijd van Ristie in meer dan vier jaar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws