Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Kickboksen: Andy Ristie debuteert eind juli bij Kunlun

Kickboksen: Andy Ristie debuteert eind juli bij Kunlun

Kickboksen: Kunlun debuut Andy Ristie eind juli

De Surinaams-Nederlandse kickbokser Andy Ristie keert na een lange afwezigheid terug naar de ring op 27 juli in China.

Ristie die onder andere bij het welbekende GLORY kickboxing in de ring stond zal bij de Chinese vechtsport organisatie in Beijing zijn debuut maken tegen de Chinees Wei Kong Lingfeng.

Groot toernooi

Het event aangeduid als KLF 88 zal naast Risitie die in een Super Fight vecht een groot aantal gevechten herbergen en een 75 kg 8-man Wereldkampioenschap.

ZIE OOK>> Andy Ristie over comeback er waren meer gegadigden

Risitie stond in het verleden tegen grote namen zoals Robin van Roosmalen, Andy Souwer maar ook de grote kampioen bij ONE Championship Giorgio Petrosyan. Van Risite wordt verwacht dat hij hoge ogen zal gooien bij Kunlun.

Bekijk ook

Rico Verhoeven en Badr Hari samen als gast bij Veronica Inside

Rico Verhoeven en Badr Hari staan donderdag 17 oktober oog in oog op de persconferentie voor hun gevecht op 21 december.

ONE Championship: Kickboks ‘superclash’ Buakaw vs Pertosyan

Afgelopen weekend schreef de Itialiaanse kickbokser Giorgio Petrosyan geschiedenis, door het grootste bedrag ooit verdiend met een kickboks wedstrijd mee naar huis te nemen.

VIDEO: Kickboks kampioen Tayfun, Ik wil Petrosyan en Grigorian

Hij regeert al geruime tijd als kampioen bij een van de grootste kickboks organisaties Enfusion, Tayfun Ozcan. Hij heeft echter zijn zinnen gezet op twee collega kampioenen Giorgio Petrosyan en Marat Grigorian.