WAT NOU OUD: K-1 kickbokslegende haalt kijkcijfers record Nieuws
Nieuws

WAT NOU OUD: K-1 kickbokslegende haalt kijkcijfers record

WAT NOU OUD: K-1 kickbokslegende haalt kijkcijfers record
WAT NOU OUD: K-1 kickbokslegende haalt kijkcijfers record

Dat je ver boven de 40 jaar bent betekent niet dat je afgeschreven bent als kickbokser.

De Fransman Jerome Le Banner (47) die jarenlang in de beroemde K-1 toernooien in Japan vocht, samen met grote namen zoals Peter Aerts en Ernesto Hoost, haalde tijdens de Tatneft Wereldbekerfinale een record aantal kijkers op Youtube.

Volgens een artikel gepubliceerd door de Business Gazeta-website, werd de wedstrijd waarin Le Banner vocht gehouden in de Tatneft Arena in Kazan in de Republiek Tatarstan, meer dan 3 miljoen keer bekeken op You Tube.

Grote boef Datsik

De Gazeta meldt dat het 15 december-evenement, gehouden in de Tatneft Arena in Kazan in de Republiek Tatarstan, "binnen een paar dagen" uitverkocht was en het best bezochte Tatneft Cup-evenement in de 12-jarige geschiedenis van het toernooi werd.

Le Banner stond tegenover Vyacheslav Datsik, een controversiële Russische MMA-vechter die kickbokser werd. Datsiks problemen met de autoriteiten maakten hem tot een bekend figuur wat zich vertaalde in een grote nieuwsgierigheidsfactor voor de wedstrijd met Le Banner.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws