'Jamal is ok, wij willen er in februari weer bij zijn!'
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ‘Jamal is ok, wij willen er in februari weer bij zijn!’

‘Jamal is ok, wij willen er in februari weer bij zijn!’

'Jamal is ok, wij willen er in februari bij zijn!'
Jamal Ben Saddik (L) in gevecht met Rico Verhoeven. Foto Glory Kickboxing

Jamal Ben Saddik en Rico Verhoeven vochten als beesten in hun laatste ontmoeting tijdens Glory Collision 3 vorige maand. Zoals altijd ging de alle aandacht uit naar de winnaar, maar hoe gaat het nu met Jamal?

Onze redactie kreeg een flink aantal berichten van fans die zich afvroegen hoe het met Jamal gaat. Een terechte vraag, want net als Rico gaf de Belgisch-Marokkaanse vechter het beste van zichzelf tijdens de monster wedstrijd. Reden om in de telefoon te klimmen en te bellen met Mike Passenier, de toptrainer die Jamal onder zijn vleugels nam.

Alles gegeven

,,Het gaat goed met Jamal, ondanks dat hij in de eerste ronde al een gemene snee opliep in zijn been vocht hij door”, zegt Big Mike. ,,Dit laat zien wat karakter is en dat je ook met een dergelijke blessure een top prestatie neer kunt zetten. ” De strijd met Rico was er een die nog lang zal blijven hangen in de gedachten van de fans.

,,Zowel Jamal als Rico stonden aan het einde van het gevecht te trillen op hun benen. Rico heeft er nog nooit zo van langs gekregen in een gevecht. Hij was zelfs een paar keer zijn gebitsbeschermer kwijt maar vocht door, die jongen vecht ook op karakter”, vervolgt Passenier.

Kostbare zaak

Passenier zegt dat Jamal op zoek is naar woonruimte in Amsterdam omdat hij binnenkort weer begint met trainen. ,,Jamal was vorige week hier en gaf aan weer te komen in zijn voorbereiding voor Rico verbleef hij in een hotel, niet echt bevordelijk en bovendien kost dat flink wat geld. “

,,We willen er in februari ook weer bij zijn als Glory haar volgende evenement houdt. Dus dan gaan we nu weer opbouwen”, aldus Passenier die menig kampioen maakte. Naast Jamal heeft Passenier nog een aantal topvechter bij Glory staan, waaronder Antonio Plazibat en de teruggekeerde Gökhan Saki.

Bekijk ook

‘Hartverscheurend! UFC’er haalt geld op om jongen te helpen

Derron Winn, UFC-vechter is een actie gestart om een jongen te steunen in zijn weg ...

Legende Melvin Manhoef op zoek naar vechttalent! ‘Meld je aan’

Melvin Manhoef, kickboks en MMA-legende biedt vechters een unieke kans

‘Ze houden anti Covid medicijnen achter!’ Boze UFC-baas White

De UFC-baas deed zijn uitspraken tijdens de persconferentie

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page