'JA!' Rico vs Jamal 4 moet gebeuren: Fans positief Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'JA!' Rico vs Jamal 4 moet gebeuren: Fans positief

'JA!' Rico vs Jamal 4 moet gebeuren: Fans positief

Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik vochten afgelopen zaterdag een monstergevecht uit in het Gelredome, Arnhem. Het was de derde ontmoeting tussen de twee vechters, maar een vierde clash zouden de fans graag zien.

Vechtsport Info hield een poll onder haar lezers en volgers, de vraag werd gesteld "nog een keer Rico vs Jamal?" Uit de antwoorden blijkt dat 53% nog een gevecht wel zien zitten, tegenover 47% die zegt het niet nog eens te willen zien.

Jamal groeit

,,Waarom niet nog een keer Rico tegen Jamal", reageert een fan. ,,Jamal groeit naar mate hij vaker tegen Rico vecht, geef hem zeker nog een kans. " Ook Glory matchmaker Robbie Timmers die verantwoordelijk is voor de topgevechten van de afgelopen periodes gaf al aan er best een Rico vs Jamal 4 zou kunnen komen.

Voorlopig likken zowel Verhoeven als Ben Saddik hun opgelopen wonden van de laatste clash, en gaat de kampioen naar Amerika om zijn Hollywood-droom na te streven. Glory komt in februari terug met een groot evenement waar van gezegd wordt dat Verhoeven, Badr Hari en Alistair Overeem te zien zullen zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws