Jamal Ben Saddik over 2019: 'het jaar dat ik Rico Verhoeven en kanker zal verslaan' Nieuws
Nieuws

Jamal Ben Saddik over 2019: 'het jaar dat ik Rico Verhoeven en kanker zal verslaan'

Jamal Ben Saddik over 2019: 'het jaar dat ik Rico Verhoeven en kanker zal verslaan'
Jamal Ben Saddik over 2019: 'het jaar dat ik Rico Verhoeven en kanker zal verslaan'

Kickbokser Jamal Ben Saddik heeft een doel voor 2019, hij wil dit jaar Rico Verhoeven én kanker verslaan.

In een openhartig interview eerder vandaag op radiozender NPO1, was Ben Saddik er duidelijk over, zowel Rico Verhoeven maar ook de ziekte kanker zal hij gaan verslaan.

De kickbokser heeft een lang weg afgelegd om te komen waar hij nu is. Hij won na een harde strijd op 8 december vorig jaar het achtman toernooi bij GLORY in Rotterdam. Maar hij voert nog een strijd.

Strijd tegen kanker

In 2011 sloeg Ben Saddik, Rico Verhoeven knock-out. Een grote overwinning voor de Belgische kickbokser. In de zomer van 2011 kreeg hij te horen dat hij schildklierkanker had.

''Kanker was altijd iets dat heel ver weg van mij was. Het voelde als iets wat ik niet kon krijgen, ik ben juist het persoon dat sport en gezond eet," zegt Ben Saddik tegen De Nieuws BV op NPO1.

Harde levensweg

Het leven van kickbokser Jamal Ben Saddik ging niet over rozen. Zijn doel is om wereldkampioen te worden en daarnaast wil hij het gevecht tegen kanker winnen. In De Nieuws BV vertelt hij over zijn bewogen leven, klik hier voor het complete interview en video.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws