Jamal Ben Saddik: 'Ik ben de beste kickbokser' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Jamal Ben Saddik: 'Ik ben de beste kickbokser'

Jamal Ben Saddik: 'Ik ben de beste kickbokser'

Jamal Ben Saddik staat zaterdag tegenover Levi Rigters op Glory 80 in Hasselt, België. De topvechter was vanavond gast bij tv-programma Half8, waar hij openhartig sprak over zijn tijd in de cel en de komende wedstrijd.

Het gevecht met Rigters is voor Ben Saddik een obstakel voor nog een kans op de titel. ,,Ik wil de mensen een spectaculaire wedstrijd geven", zegt Ben Saddik. ,,Ik onderschat Levi niet, hij was een tijd Enfusion kampioen en staat zijn mannetje."

Jack van Gelder ook gast zei dat Rigters een harde trap heeft waarop Ben Saddik antwoordde; ,,Ik heb een harde rechter." Ook kwam de tijd in de cel die Ben Saddik aan bod. Iets waar hij van geleerd heeft, maar ook flink onder geleden heeft. Als hij geen hulp had gehad en praatsessies was het fout gegaan.

Ik ben de beste

,,Het had slecht met mij kunnen aflopen. Ik sprak een keer per week met een psycholoog, wat fijn was. Ik wilde meer en vroeg of ik naar drie gesprekken per week kon. " In het befaamde vragenrondje aan het einde van Half8 kreeg Ben Saddik een spervuur van vragen waar hij ja of nee op moest antwoorden.

Of hij zich meer Marokkaan dan Belg voelde zei Ben Saddik, ja. Ook Rico Verhoeven kwam aan de beurt en werd gevraagd of deze de beste kickbokser bij Glory en aller tijden is. ,,Nee, antwoordde de topatleet. Op de vraag wie dat dan wel is, kwam een volmondig 'IK'.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws