ISKA hoopt op doorstart van GLORY Kickboxing Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

ISKA hoopt op doorstart van GLORY Kickboxing

ISKA hoopt op doorstart van GLORY Kickboxing
ISKA hoopt op doorstart van GLORY Kickboxing

De ISKA (International Sport Kickboxing Association) heeft vandaag een verklaring afgelegd over het recente nieuws dat GLORY Kickboxing onder curatele is gesteld.

Afgelopen vrijdag brak de Nederlandse journalist Giovanni Tjin het verhaal dat het moederbedrijf van GLORY Kickboxing is onder curatele gesteld en heeft een kopie van een brief van de curator aan schuldeisers gestuurd naar buiten gebracht.

Sinds Tjin de primeur heeft gepubliceerd, heeft GLORY Kickboxing gereageerd met een brief aan zijn vechters om te verzekeren dat GLORY weer evenementen zal houden. De ISKA is de sanctie-instantie voor GLORY-evenementen, die waar nodig ook worden gesanctioneerd door de overheid.

Hier is de volledige ISKA-verklaring.

"GLORY onder curatele."

“Zelfs onder de beste omstandigheden is gevechtssportpromotie een moeilijk en uniek uitdagend bedrijf. De door pandemie veroorzaakte behoefte aan quarantaine en sociale afstand heeft en zal gevolgen blijven hebben voor bedrijven van elke omvang, in elke branche. Het spijt ons te horen dat onze vrienden bij GLORY onder degenen zijn die voor deze uitdagingen staan. ”

“GLORY, gelanceerd in 2012, wordt nu wereldwijd erkend als de beste kickbokscompetitie. In de loop van 75 evenementen zorgde GLORY voor een wereldwijde schare fans met stand-up gevechten op het hoogste niveau; legendarische vechters strijden op het grootste podium van de sport.

Fascinerende gevechten

ISKA begon in 2013 met GLORY samen te werken en heeft het voorrecht gehad om meer dan 60 evenementen met de beste vechtsportatleten ter wereld die enkele van de meest fascinerende gevechten uit de geschiedenis betwisten, te sanctioneren, te begeleiden en / of te leiden. "

"Er is gemeld dat het moederbedrijf van Glory onder curatele is gesteld, een door de rechtbank aangewezen instrument dat kan worden gebruikt als een stap in het herstructureringsproces van een bedrijf, met als doel het bedrijf weer winstgevend te maken. We hopen dat ze succesvol zullen zijn in de herstructurering en dat hun waarderende publiek met optimisme kan uitkijken naar een toekomst vol glorie. ”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws