GLORY KICKBOXING NIET FAILLIET: Nieuwe eigenaar zet door Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

GLORY KICKBOXING NIET FAILLIET: Nieuwe eigenaar zet door

GLORY KICKBOXING NIET FAILLIET: Nieuwe eigenaar zet door
GLORY KICKBOXING NIET FAILLIET: Nieuwe eigenaar zet door

Het heeft er alle schijn van dat GLORY Kickboxing voort blijft bestaan. Donderdag is er een brief verzonden waaruit blijkt dat er een nieuwe eigenaar zou zijn.

In de brief die in bezit is van onze redactie staat te lezen dat het bedrijf GSUKCO Limited op 9 juli een koopovereenkomst heeft getekend. De brief is voor zover bekend verstuurd aan vechters en hun management.

De brief is afkomstig van AAG uit Singapore, dit bedrijf handelde als curator de financiële zaken af voor Glory Sports International, het moederbedrijf van GLORY Kickboxing.

Goed voor het kickboksen

In de brief staat ook te lezen dat men hoopt dat de vechters onder contract blijven nu GSUKCO de assets van GSI heeft overgenomen. Als contact personen bij GSUKCO naar wie verwezen wordt in de brief, is onder andere Scott Rudmann die ook in GSI investeerde.

Of dit betekent dat de schuldeisers zijn betaald is niet duidelijk. Wel lijkt het er op dat GLORY Kickboxing doorzet wat voor het kickboksen een goede zaak is. Verwacht wordt dat GLORY snel met meer nieuws naar buiten komt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws