Hesdy wil Badr voor 3e gevecht! 'Ik wacht op je Willy Wonka' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Hesdy wil Badr voor 3e gevecht! 'Ik wacht op je Willy Wonka'

Hesdy wil Badr voor 3e gevecht! 'Ik wacht op je Willy Wonka'

Badr Hari heeft een uitdager voor een volgend gevecht. Topkickbokser Hesdy Gerges daagt Badr uit tot een gevecht. Via Instagram laat Gerges weten wel zin te hebben in nog een gevecht met de kickbokslegende.

Hij kondigde recentelijk nog aan een tijd radiostilte te gaan houden op social media, toch keert Gerges terug en doet dat gelijk met een knal. In een Instapost eerder vandaag daagt Gerges zijn oude rivaal Badr uit tot een gevecht.In 2018 stonden Gerges en Badr voor het laatst tegenover elkaar tijdens Glory 51 in Rotterdam, welke eindigde in een onbesliste wedstrijd.

Ben je klaar?

,,Ben je (Badr. red) hersteld? Laten we volgend jaar wat "bad boy"-vuur naar de kickboksfans brengen. Ik wacht op je Willy Wonka Osu!", schrijft Gerges. In 2010 tijdens It's Showtime 2010 Amsterdam stonden Gerges en Badr ook tegenover elkaar. Gergs wond deze wedstrijd.

Glory Kickboxing kondigde recentlijk aan in februari 2022 met een groots evenement te komen. Verwacht wordt dat Badr daar ook zal vechten. Of hij dan gematched wordt tegen Gerges is niet duidelijk. Gerges neemt er in ieder geval een voorzetje op.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws