Hesdy Gerges: 'Ik buig nooit voor Glory, vechten maar zonder contract' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Hesdy Gerges: 'Ik buig nooit voor Glory, vechten maar zonder contract'

Hesdy Gerges: 'Ik buig nooit voor Glory, vechten maar zonder contract'

Hesdy Gerges deelde vandaag een Instagram post waarin hij zijn 5 jarige rentree jubileum bij Glory Kickboxing vierde. De topatleet kennende nam hij geen blad voor de mond en uitte zijn kritiek en wil alleen voor de organisatie vechten zonder contract.

Tijdens Glory 31 in 2016 verloor Gerges van Ismael Londt in een wedstrijd die volgens de Amsterdammer door niet eerlijk verliep. In zijn post schrijft Gerges; ,,5 jaar geleden op deze dag maakte ik mijn comeback in Amsterdam bij Glory nadat ze me 2 jaar lang verboden hadden om in Nederland te vechten vanwege persoonlijke dingen die aan de hand waren", aldus Gerges.

Vuil spel

,,Mijn comeback was zo sterk en hard en ik won duidelijk het gevecht, maar kreeg een verlies van hen. Omdat Glory niet uit dat vuile spel kan komen, keerden ze mijn winbonus uit. Nu jaren later ben ik blij dat ik nooit voor die MtherFckers heb gebogen! Ik respecteer mezelf te veel om met dit soort mensen een langdurig contract aan te gaan… En geloof me, ik weet waar ik het over heb… Ze kunnen me alleen bellen voor gevechten die ik graag vecht maar zonder contract. Osu!"

Na zijn wedstrijd met Londt vocht Gerges nog 6 keer voor Glory waar hij er 5 van verloor en 1 no contest tegen Badr Hari, met de meest recente tegen Rico Verhoeven in januari dit jaar tijdens Glory 77, waar Gerges tegen een verlies aanliep. Na een flinke woorden oorlog vooraf aan de strijd sloten Gerges en Verhoeven vrede in de ring. Aan de post te lezen is er nog wel wrevel tussen de kickbokser en de organisatie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws