Hesdy Gerges pal achter oud-rivaal Rico Verhoeven Nieuws
Nieuws

Hesdy Gerges pal achter oud-rivaal Rico Verhoeven

Hesdy Gerges pal achter oud-rivaal Rico Verhoeven

Na het gevecht en staande in de ring werd de verzoening duidelijk tussen Gerges en Verhoeven, zoals het hoort het is tenslotte sport. Het toonde volgens fans ook aan dat de sportiviteit groot was. Critici vonden het te soft, want na de trash talk voorafgaande aan het gevecht hadden deze waarschijnlijk gehoopt op meer rivaliteit.

Dat de strijdbijl tussen Gerges en Verhoeven begraven is bleek al eerder, gisteren reageerde Gerges op een Instagram volger van Verhoeven die de opmerking maakte dat deze nu ineens dikke vrienden zouden zijn. ,,Zodra we accepteren dat wat we willen in het leven niet gemakkelijk wordt, en we de strijd omarmen … alles wordt zoveel gemakkelijker … want als je een tegenslag hebt, weet je dat het er allemaal deel van uitmaakt het plan", schreef Verhoeven.

Dan begrijp je het pas

Gerges reageerde door kort te schrijven; 'Waarheid. Osu". Een volger van Verhoeven kon het niet nalaten Gerges aan te spreken en deze te taggen; ,,En nu mag je hem opeens?" Gerges even scherp als altijd sprak de reageerder aan.

,,Als je ooit een keer in je leven een klein beetje succes zal ervaren begrijp je waarom we doen wat we doen. Ik ga je dat nu niet uitleggen. Daar kom je hoop ik ooit zelf achter. Geluk! Osu!!!"

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws