Hesdy Gerges pal achter oud-rivaal Rico Verhoeven – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Hesdy Gerges pal achter oud-rivaal Rico Verhoeven

Hesdy Gerges pal achter oud-rivaal Rico Verhoeven

Hesdy Gerges en Rico Verhoeven vochten hun rivaliteit eind januari met elkaar uit in de ring. Daar bleef al het oude zeer achter. Toch was er commentaar op de liefdevolle afsluiting van het gevecht.

Na het gevecht en staande in de ring werd de verzoening duidelijk tussen Gerges en Verhoeven, zoals het hoort het is tenslotte sport. Het toonde volgens fans ook aan dat de sportiviteit groot was. Critici vonden het te soft, want na de trash talk voorafgaande aan het gevecht hadden deze waarschijnlijk gehoopt op meer rivaliteit.

Hesdy Gerges pal achter oud-rivaal Rico Verhoeven

Dat de strijdbijl tussen Gerges en Verhoeven begraven is bleek al eerder, gisteren reageerde Gerges op een Instagram volger van Verhoeven die de opmerking maakte dat deze nu ineens dikke vrienden zouden zijn. ,,Zodra we accepteren dat wat we willen in het leven niet gemakkelijk wordt, en we de strijd omarmen … alles wordt zoveel gemakkelijker … want als je een tegenslag hebt, weet je dat het er allemaal deel van uitmaakt het plan”, schreef Verhoeven.

Dan begrijp je het pas

Gerges reageerde door kort te schrijven; ‘Waarheid. Osu”. Een volger van Verhoeven kon het niet nalaten Gerges aan te spreken en deze te taggen; ,,En nu mag je hem opeens?” Gerges even scherp als altijd sprak de reageerder aan.

,,Als je ooit een keer in je leven een klein beetje succes zal ervaren begrijp je waarom we doen wat we doen. Ik ga je dat nu niet uitleggen. Daar kom je hoop ik ooit zelf achter. Geluk! Osu!!!”

Bekijk ook

‘De gevaarlijkste bitch is terug’: Ex UFC-kampioen claimt titelgevecht

Joanna Jedrzejczyk wil de winnaar van Zhang Weili vs. Rose Namajunas

UFC-baas: Whiplash vechter de schuld van Matchmaker

Normaal gesproken zou UFC-president Dana White de man in het midden zijn tijdens de staredowns om ervoor te zorgen dat het niet uit de hand loopt.

Surinaamse sloper Rozenstruik 5 juni de UFC-kooi weer in

Het gevecht is voor Rozenstruik die als nummer 6 op de UFC zwaargewicht ranglijst staat zijn tweede dit jaar.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page