Guto Inocente scoort brute 'KO' bij ONE Championship debuut Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Guto Inocente scoort brute 'KO' bij ONE Championship debuut

Guto Inocente scoort brute 'KO' bij ONE Championship debuut

Guto Inocente lanceerde zijn ONE Championship-carrière gisteren met een verbluffende finish op de ijzersterke Bruno Susano in het Singapore Indoor Stadium. De Braziliaanse ster scoorde een dominante 'KO' in de tweede ronde op zijn Portugese tegenstander.

Met zijn handen laag en kin omhoog brak Inocente elke verdedigingsregel in het kickboks boekje terwijl hij zijn vijand neerhaalde. Maar verdedigen was aanvankelijk niet nodig toen hij Susano uitschakelde met een rechte stoot, een uppercut, een hoge trap. Met vervolgens nog een rechte stoot allemaal vanaf de linkerkant (lees verder onder video).

Die combinatie stuiterde Susano tegen de wand van de MMA-kooi. De Portugees nam wraak met een rechterstoot. Inocente, nu gedwongen zijn verdediging te demonstreren, deinsde terug en ontkwam aan Susano's machtige rechterhand.

Trucjes

Inocente sloopt vervolgens met hoeken en trappen in de romp van zijn rivaal. Wat de Portugese vechter deed happen. De Braziliaan eindigde de ronde met twee knieën en een spinning back kick naar Susano's lever. Dit bracht Susano ertoe zijn eigen twirling truc uit te proberen. Zijn trap had echter niet hetzelfde effect en beide mannen lachten het weg als goede vrienden.

Een linkse hoek verdraaide de kaak van de Portugese vechter en stuurde hem in zijn achteruit. Inocente volgde met een springende knie. Een minuut later rechtvaardigde een spinning back kick naar het hoofd van Susano 8 tellen van scheidsrechter Olivier Coste.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws