5 krankzinnige kickboks rondes: Guto Inocente behoudt WGP titel Nieuws
Nieuws

5 krankzinnige kickboks rondes: Guto Inocente behoudt WGP titel

5 krankzinnige kickboks rondes: Guto Inocente behoudt WGP titel
5 krankzinnige kickboks rondes: Guto Inocente behoudt WGP titel

WGP Kickboxing Super zwaargewicht kampioen Guto Inocente heeft met succes zijn WGP titel verdedigd op zaterdag 9 november in Brasilia, Brazilië.

Inocente kreeg op het laatste moment een nieuwe tegenstander in de vorm van de Braziliaanse Haime Morais. de geplande tegenstander van Inocente, de Rus Alexander Grinchuk kon niet vechten vanwege visumkwesties. WGP deed de aankondiging op sociale media.

Haime Morais, die internationaal heeft deelgenomen aan Kunlun Fight en Mas Fight. Morais versloeg eerder Iraj Azizpour eerder dit jaar in het zwaargewichttoernooi op Kunlun Fight 80, maar trok zich na de kwartfinale terug vanwege een blessure.

GLORY Kickboxing

De titel van Inocente stond op het spel tegen Morais, echter kostte het zoals verwacht toch wat moeite voor Inocente om Morais te verslaan, pas na 5 bloedstollende rondes werd de wedstrijd beslist op punten in het voordeel van Inocente.

ZIE OOK >> Guto Inocente versalgen door Rico Verhoeven

De Nederlandse kickboks fans kennen Inocente vooral om zijn wedstrijd tegen Rico Verhoeven in 2018, ook vocht de Braziliaan mee in het loodzware 8-man toernooi bij GLORY kickboxing welke gewonnen werd door Jamal Ben Saddik.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws