Guto Inocente verliest: ‘Rico Verhoeven blijft de koning van het kickboksen’ Nieuws
Nieuws

Guto Inocente verliest: ‘Rico Verhoeven blijft de koning van het kickboksen’

Guto Inocente verliest: ‘Rico Verhoeven blijft de koning van het kickboksen’
Fot0 Glory: James Law
Fot0 Glory: James Law

In een strijd om de koningskroon bij het kickboksen stonden Rico Verhoeven en Guto Inocente zaterdagavond tegenover elkaar in de Arena. beoogde Kroonprins Guto probeerde vergeefs Koning Rico van zijn troon te stoten.

“Zet ze maar achter elkaar”, melde Rico Verhoeven laatst in een post op social media. Hiermee implicerend dat hij iedere zwaargewicht een lesje kickboksen zou leren. Dat Verhoeven geen grapje maakte blijkt maar weer eens uit zijn winst op Inocente.

Vermoeid

In een flink gevulde Arena waar zelfs diverse BNers hun intrede deden over de rode loper, zagen wij een wederom in topvorm zijnde Verhoeven. Echter was het wel oppassen voor Inocente die bekend staat om het feit verrassend uit de hoek te kunnen komen. Echter raakte Inocente vermoeid tegen Verhoeven die uiterst kalm de ring bleef beheersen en conditioneel veel sterker oogde.

Verhoeven beheerste de ring, maar Inocente nam Verhoeven in een illegale houdgreep en wierp hem naar de grond. Echter mocht het niet baten en liep Inocente tegen een verlies aan. Langzaam aan gesloopt door Verhoeven...

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws