Grote Glory gevechten op komst: 'Snel meer nieuws' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Grote Glory gevechten op komst: ‘Snel meer nieuws’

Grote Glory gevechten op komst: ‘Snel meer nieuws’

Grote Glory gevechten op komst: 'Snel meer nieuws' Verhoeven vs Overeem

De geruchtenmolen rondom Glory draait volop, naast de gevestigde media zijn er een aantal on-officiële kanalen die melden dat Gökhan Saki, Tyrone Spong toch echt hun rentree gaan maken. Ook zou er een gevecht gepland worden tussen Rico Verhoeven en UFC-legende Alistair Overeem komende september.

De geruchten zijn aanleiding o contact te zoeken met Glory, een vertegenwoordiger van de organisatie weet onze redactie te melden dat er nog niets gezegd kan worden op de rondgaande geruchten. Wel wordt gemeld dat er deze week, wellicht al morgen meer nieuws naar buiten zal komen over de events.

Gevoelig

Voor een organisatie als Glory zijn dit soort geruchten aan de ene kant een mooie promotie. Aan de andere kant zijn het een soort van achilleshielen die de boel op spanning kunnen zetten. Het zou “erg gevoelig kunnen zijn,” zo wordt gemeld.

Als het inderdaad zo is dat oudgedienden Saki en Spong terugkeren, maar ook een match tussen Verhoeven en Overeem komt, dan zal Glory wereldwijd hoge ogen gooien. In het geval van een Verhoeven tegen Overeem gevecht zal dit wellicht zijn zonder titel van de kampioen op het spel. Echter weet je nooit hoe zaken zullen lopen. Ogen open dus de aankomende periode.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Een bericht dat is gedeeld door @john_do_official

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht dat is gedeeld door @john_do_official

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page