Grote Glory gevechten op komst: 'Snel meer nieuws' Nieuws
Nieuws

Grote Glory gevechten op komst: 'Snel meer nieuws'

Grote Glory gevechten op komst: 'Snel meer nieuws'

De geruchtenmolen rondom Glory draait volop, naast de gevestigde media zijn er een aantal on-officiële kanalen die melden dat Gökhan Saki, Tyrone Spong toch echt hun rentree gaan maken. Ook zou er een gevecht gepland worden tussen Rico Verhoeven en UFC-legende Alistair Overeem komende september.

De geruchten zijn aanleiding o contact te zoeken met Glory, een vertegenwoordiger van de organisatie weet onze redactie te melden dat er nog niets gezegd kan worden op de rondgaande geruchten. Wel wordt gemeld dat er deze week, wellicht al morgen meer nieuws naar buiten zal komen over de events.

Gevoelig

Voor een organisatie als Glory zijn dit soort geruchten aan de ene kant een mooie promotie. Aan de andere kant zijn het een soort van achilleshielen die de boel op spanning kunnen zetten. Het zou "erg gevoelig kunnen zijn," zo wordt gemeld.

Als het inderdaad zo is dat oudgedienden Saki en Spong terugkeren, maar ook een match tussen Verhoeven en Overeem komt, dan zal Glory wereldwijd hoge ogen gooien. In het geval van een Verhoeven tegen Overeem gevecht zal dit wellicht zijn zonder titel van de kampioen op het spel. Echter weet je nooit hoe zaken zullen lopen. Ogen open dus de aankomende periode.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht dat is gedeeld door @john_do_official

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht dat is gedeeld door @john_do_official

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws