Glory titelkanshebber: 'September zijn wij aan de beurt' Nieuws
Nieuws

Glory titelkanshebber: 'September zijn wij aan de beurt'

Glory titelkanshebber: 'September zijn wij aan de beurt'

Tyjani Beztati vecht op 17 juli voor de vacante Glory lichtgewicht titel tegen Elvis Gashi. Echter zijn beide vechters respectievelijk de nummers 2 en 3 op de ranglijst. Josh Jauncey de nummer 1 titelkanshebber zou men eerder verwachten tegen Beztati.

Op social media was er nogal wat commotie ontstaan over het feit dat Josh "overgeslagen" zou zijn. Onze redactie zocht contact met Jay Jauncey, de trainer en manager van Josh om navraag te doen hoe hij en zijn team over het komende gevecht tussen Beztati en Gashi denken.

Groot jaar voor Glory

,,We hadden graag in juli gevochten, maar Glory had anders gepland en dat is oké, maar de winnaar kan maar beter klaarstaan om te verdedigen in september", zegt Jay Jauncey. Voor nu lijkt het Jauncey team er geen problemen mee te hebben.

Echter komt Glory met minimaal twee evenementen dit jaar. Jauncey hoopt dus dat er in september nog een titelgevecht aankomt en daar dan de kampioen tegemoet te treden. Glory topman Scott Rudmann kwam vandaag naar buiten door te verklaren dat de rest van 2021 een mooi jaar wordt voor de organisatie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws