GLORY: 'We kunnen niet wachten om Rico Verhoeven in de ring te zien' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

GLORY: 'We kunnen niet wachten om Rico Verhoeven in de ring te zien'

GLORY: 'We kunnen niet wachten om Rico Verhoeven in de ring te zien'

Ook dinsdag werden er weer volop video's geplaatst van oude gevechten. Opmerkelijk is dat een foto weer geplaatst van GLORY zwaargewicht kampioen Rico Verhoeven met de tekst: "Ik kan niet wachten om GLORY Kampioen Rico Verhoeven terug te zien in de ring. "

Dat verlangen heeft niet alleen GLORY zelf, ook de fans zitten met smart te wachten op een teken van leven. Bronnen vertellen onze redactie dat GLORY een moeilijke tijd heeft met het uitzetten van een nieuwe koers. Maar dat deze er zeker komt.

Schuldeisers

Daar komt nog bij dat de hete adem van Nederlandse schuldeisers de kickboks organisatie nog steeds in de nek hijgt. Deze zijn nog steeds niet gecompenseerd en zullen dit naar hun eigen verwachting ook niet worden. Deze bestempelen de overname door GSUKCO dan ook als discutabel.

GLORY echter lijkt met dit soort posts toch de organisatie levend te willen houden. Ook lijkt men de fans gerust te willen stellen dat er achter de schermen gewerkt wordt aan events. Tot nu toe blijft het verder stil.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws