Glory Rivals 1 GRATIS kijken zaterdag! 'Zo doe je dat' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory Rivals 1 GRATIS kijken zaterdag! 'Zo doe je dat'

Glory Rivals 1 GRATIS kijken zaterdag! 'Zo doe je dat'

GLORY Rivals 1 zal deze zaterdag 11 juni haar debuut maken. Het evenement welke gezamenlijk wordt georganiseerd met Enfusion is gratis te zien via online stream. Wij hebben alle info voor je verzameld.

Glory Kickboxing beleefd een roerig jaar welke ingeluid werd door het Glory 80 evenement in Hasselt, België afgelopen maart welke een abrupt einde kende. Hooligans die tijdens de wedstrijd tussen Badr Hari en Arek Wrzosek voor rellen zorgden waren de reden dat het evenement ter plekke gestaakt moest worden.

Gratis Glory Rivals kijken

Wat volgde was een goedmakertje in de vorm van een studio event op 14 mei met een aantal drietal gevechten. Zaterdag is het dan zover en gaat Glory Rivals van start en wordt gehouden in Alkmaar. Fans die niet live aanwezig kunnen zijn hebben de mogelijkheid om gratis online mee te kijken vanaf 21:30 uur. Klik hier om Glory Rivals 1 gratis te kijken.

Er staan een aantal vechters op de kaart waarvan Luis Tavares (Glory Kickboxing) een van de bekendere is voor het grote publiek. De Rotterdammer zal het opnemen tegen de Fransman Florent Kaouachi. Van de overige partijen wordt verwacht dat deze ook voor spektakel zullen zorgen. Onderstaand de line-up van Glory Rivals 1.

Vechtkaart Glory Rivals 1

Luis Tavares (NL) tegen Florent Kaouachi (F) Light Heavyweight 95 kg
Rodrigo Mineiro (BR) tegen Jay Overmeer (NL) Welterweight 77 kg
Ibrahim El Bouni (M) tegen Clyde Brunswijk (S) Light Heavyweight 95 kg
Nidal Bchiri (M) tegen Muhammed Balli (TUR) Heavyweight 95+ kg
Joe Johnson (UK) tegen Regilio van den Ent (NL) Welterweight 77 kg

De Glory Rivals serie zou aanvankelijk op 21 mei haar debuut maken in Antwerpen maar deze werd geannuleerd vanwege een lopend onderzoek door de Belgische justitie naar de AFO organisatie. Glory nam afstand van AFO met een verklaring ,,GLORY is op geen enkele manier betrokken bij de organisatie van dit evenement, noch hebben we enige links naar de lokale AFO-promotor/licentiehouder."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws