GLORY kickbokser slaat terug tegen vervelende lastpak Nieuws
Nieuws

GLORY kickbokser slaat terug tegen vervelende lastpak

GLORY kickbokser slaat terug tegen vervelende lastpak
GLORY kickbokser slaat terug tegen vervelende lastpak

De lang lopende vete tussen kickboksers Benjamin Adegbuyi en Daniel Ghita kent zo zijn hoogte en laagte punten.

Ghita richt constant zijn pijlen op Adegbuyi, maar deze besloot recentelijk terug te slaan, daar waar de kickbokser vaak stil blijft in zijn reacties op aantijgingen gemaakt door Ghita. Zo zegt Ghita dat Adegbuyi geen kans maakt tegen Badr Hari op 20 juni. Toch ziet Adegbuyi dit anders zoals hij in een recent interview aangaf.

Nu heeft Adegbuyi een antwoord bedacht. 'Wie is Daniel Ghita, die vent is met pensioen, toch? Laat me je vertellen, als de vos de druiven niet bereikt, zegt hij dat ze zuur zijn. Dat is de match die hij zou willen en daarom begint hij te reageren. Dat is mijn mening, zegt Adegbuyi in een interview.

Gestoord gedrag

"Hij kondigde, denk ik, een maand, twee voor mijn wedstrijd aan dat het zijn wens is om te vechten met Rico Verhoeven of Badr Hari. Toen officieel werd dat ik met Badr Hari zal vechten, de wedstrijd die hij in in feite wil, stoort dit hem. En hoewel we beiden Roemenen zijn, blijft hij me beledigen."

Adegbuyi heeft onlangs uitgelegd hoe hij zich voorbereidt op Badr. "Ik zal geen seconde worden beïnvloed door zijn reputatie, hoe beroemd hij is, hij is precies zoals ik, hij heeft twee handen, twee benen. We zitten op hetzelfde niveau, maar de druk zal op mij liggen om hem te verslaan en te bewijzen dat ik beter ben.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws