Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / GLORY 69 Düsseldorf: Aantal Nederlandse kickboksers in actie

GLORY 69 Düsseldorf: Aantal Nederlandse kickboksers in actie

Op dinsdag maakte GLORY Kickboxing bekend dat haar 69e event plaats zal vinden in Düsseldorf, Duitsland.

Naast het aangekondigde wereldtitel gevecht, waar lichtgewicht kampioen Marat Grigorian het goud verdedigt tegen Tyjani Beztati, zullen er een aantal Nederlandse kickboksers te zien zijn bij onze Oosterburen.

Zo zal op de hoofdkaart Luis Tavares aantreden tegen landgenoot Michael Duut in een lichtzwaargewicht partij, Yousri Belgaroui zal te zien zijn tegen Ulrike Bokeme, de laatste maakt zijn debuut bij GLORY.

Kom naar Düsseldorf

In het voorprogramma zal Utrechtenaar Kevin van Heeckeren te zien zijn tegen de Duitser Jakob Syben, Massaro Glunder van Mikes Gym uit Oostzaan zal aantreden tegen Luke Whelan uit Engeland.

ZIE OOK >> Grigorian verdedigt wereldtitel tegen Beztati in Düsseldorf

GLORY vindt op zaterdag 12 oktober in Düsseldorf. Kaarten voor het event zijn vanaf woensdag 11 september om 09:00 uur te verkrijgen via de bekende kanalen. Verwacht wordt dat een groot aantal Nederlandse kickboks fans de weg naar Düsseldorf zullen vinden.

Bekijk ook

Nederlandse kickbokser in ‘9 minuten gevecht zonder jury’

De bekende Nederlands-Congolese kickbokser Chris Ngimbi, staat 27 oktober voor een grote uitdaging.

Gruwelijke armbreuk leidt tot zware knock-out (video)

Dat vechtsporten niet onderschat moeten worden, blijkt uit het Muaythai gevecht tussen de Thaise vechters Kingsanglek en Salatan.

Kickboks legende Peter Aerts: ‘Vriendjespolitiek bij GLORY’

Hij is een van de grootste kickboks legendes ter wereld, Peter Aerts en hij steekt zijn mening niet onder stoelen of banken als het om de sport gaat.