Grigorian verdedigt titel tegen Beztati tijdens GLORY 69 Düsseldorf Nieuws
Nieuws

Grigorian verdedigt titel tegen Beztati tijdens GLORY 69 Düsseldorf

Grigorian verdedigt titel tegen Beztati tijdens GLORY 69 Düsseldorf
Grigorian verdedigt titel tegen Beztati tijdens GLORY 69 Düsseldorf

Lichtgewicht kampioen Marat Grigorian verdedigt zijn wereldtitel tegen de talentvolle Tyjani Beztati op 12 oktober in Düsseldorf, Duitsland.

GLORY keert op zaterdag 12 oktober terug naar Duitsland voor GLORY 69 in Düsseldorf. Het wereldkampioenschap lichtgewicht staat op het spel in het hoofdevenement, omdat regerend kampioen Marat Grigorian (61-11-1, 35 KO's) zijn eerste verdediging maakt van de titel die hij eerder dit jaar van oud-kampioen Sitthichai veroverde.

Duits onderonsje

De 21-jarige Beztati, die op GLORY 36 debuteerde als de jongste vechter die ooit een GLORY-contract tekende, gaat de strijd aan met een 9-2 GLORY-record. Naast het titelgevecht tussen Grigorian en Beztati zullen zwaargewicht rivalen Michael Smolik en Mohamed Abdallah tegenover elkaar staan.

ZIE OOK>> Michael Smolik tekent bij GLORY Kickboxing

De spanningen tussen Abdallah, een trainingspartner van GLORY zwaargewicht kampioen Rico Verhoeven en Smolik, een voormalige politieagent die acteur werd, zijn dit jaar gestaag toegenomen en zal op 12 oktober in Düsseldorf haar climax bereiken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws