Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / GLORY 65: Yousri Belgaroui vs. Donovan Wisse aangekondigd

GLORY 65: Yousri Belgaroui vs. Donovan Wisse aangekondigd

GLORY 65: Yousri Belgaroui vs. Donovan Wisse aangekondigd

Vandaag maakte GLORY Kickboxing voor haar event in Utrecht een aantal top gevechten bekend.

Een van de opvallende partijen is het Nederlandse onderonsje tussen Yousri Belgaroui en Donovan Wisse. De laatste maakte korten metten met Matej Penaz op GLORY 64, welke gehouden werd op 9 maart van dit jaar in de Rhénus Sport in Strasbourg, Frankrijk. Belgaroui verloor zijn laatste partij tijdens GLORY 55 in 2018, tegen huidig kampioen Alex Pereira via knock-out.

Eyevan Danenberg is ingeroosterd te vechten tegen Yassine Ahaggan in een lichtgewicht partij. Danenberg vocht zijn laatste partij tegen Alim Nabiyev tijdens GLORY 59 in Amsterdam op 28 September 2018, de winst was destijds voor Nabiyev. Ahaggan moest zich terugtrekken uit zijn partij met Matej Penaz op GLORY 64 vanwege blessures opgelopen tijdens de training. Donovan Wisse nam zijn plaats in tegen Penaz.

Top gevechten

Tyjani Beztati staat genover Josh Jauncey in Utrecht. Jauncey verloor van Sitthichai Sitsongpeenong tijdens GLORY 61: New York in november 2018. Beztati won zijn laatste partij tegen Stoyan Koprivlenski tijdens GLORY 62: Rotterdam op 8 December 2018. Het gevecht tussen Beztati en Koprivlenski is op lichtgewicht.

LEES OOK > GLORY komt naar Utrecht

De huidige aangekondigde gevechten, inclusief de twee titelgevechten tussen Wereldkampioen Alex Pereira en de Nederlander Jason Wilnis, maar ook lichtgewicht kampioen Sitthichai Sitsongpeenong tegen Marat Grigorian, zullen voor het nodige vuurwerk zorgen. Ook Junior Tafa staat gepland te vechten tegen de Turkse kickbokser Cihad Kepenek, dit alles zal de Central Studios op zijn grondvesten doen schudden op vrijdag 17 mei.

Bekijk ook

Topkickbokser Ismael Lazaar gaat de ring weer in

Na een lange afwezigheid zal voormalig Enfusion kickboxing

ARRESTATIEBEVEL: Ex-GLORY Kickbokser gezocht door de politie

De politie is op zoek

ENFUSION EINDHOVEN: Levi Rigters zegt af tegen Murat Aygun

Het gevecht tussen topkickboksers Levi Rigters en