Gevecht Verhoeven vs Plazibat in voorjaar 2023 | video Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Gevecht Verhoeven vs Plazibat in voorjaar 2023 | video

Gevecht Verhoeven vs Plazibat in voorjaar 2023 | video

Rico Verhoeven reageerde gisteren op Antonio Plazibat na diens winst op Raul Catinas met de vraag aan Glory om een gevecht te regelen. Deze gaat er komen in 2023 met een voorlopige datum van maart.

nk

In een interview met onze site liet Robbie Timmers de man die bij Glory de vechters matched doorschemeren, dat het gevecht tussen Verhoeven en Plazibat voor maart 2023 mogelijk zou kunnen zijn.

Meer events

Een en ander hangt nog wel af wat het team van glory beslist maar als alles meezit kunnen de fans zich verheugen op een topgevecht in het voorjaar. ,,Plazibat heeft met zijn laatste wedstrijden bewezen een titeluitdager te zijn", zegt Timmers die tevreden terugkijkt naar het event van gisteren.

Ook kondigde Glory aan op 11 februari met Glory 83 te komen welke gehouden wordt in Dusseldorf, Duitsland. De kickboksorganisatie pakt stevig door met haar events waarvan er nog zekere een aantal in 2023 zullen plaatsvinden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws