Genadeklap! 'Jamal's kans tegen Rico is nu' (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Genadeklap! 'Jamal's kans tegen Rico is nu' (video)

Genadeklap! 'Jamal's kans tegen Rico is nu' (video)

De stand tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik is 1-1, vanavond zal blijken wie de weegschaal zijn kant op laat slaan. Verhoeven lijkt fit als altijd en Ben Saddik lijkt in zijn beste fysieke vorm ooit.

Glory: Collision 3 vindt zaterdag plaats in Gelredome in Arnhem, het zwaargewicht wereldtitel gevecht tussen Verhoeven en Ben Saddik is de kers op de taart van het evenement. Voor kampioen Verhoeven zijn tiende titelverdediging en Ben Saddik's ultieme kans op de troon.

Hij moet doorpakken

In de eerste wedstrijd tussen Verhoeven en Ben Saddik die buiten Glory plaatsvond, ging de Belgisch-Marokkaanse knokker zonder echte voorbereiding de ring in en won. In de tweede clash binnen de Glory ring was Ben Saddik in de dominante rol voor de eerste twee rondes. Verhoeven won doordat Ben Saddik zich leeg had gevechten (tekst loopt door onder video).

,,Daar ligt de kans voor Ben Saddik, als hij Verhoeven wil verslaan dan zal hij vroeg op zoek moeten gaan naar de knock-out", zegt Alex Kowalski kickboks analist. ,,Zodra Verhoeven voorbij ronde twee komt en Ben Saddik is te hongerig geweest op zoek naar de genadeklap, zal de fitheid van Verhoeven in turbostand komen."

Geen ruimte geven

Ben Saddik lijkt echter geleerd te hebben van de laatste wedstrijd en zijn conditie te hebben aangescherpt. ,,Gisteren tijdens het persmoment zag Ben Saddik er topfit uit. Rico van zijn kant was even scherp als altijd. Het wordt een zwaar gevecht, maar als Ben Saddik de ruimte krijgt is de kans daar dat hij de winst pakt", aldus Kowalski.

,,Het kan natuurlijk alle kanten opgaan en een gevecht is een moment opname. De missie voor Ben Saddik zal ongetwijfeld zijn om in de eerste dan wel tweede ronde Verhoeven 'KO' te krijgen." Als dit niet lukt zal moeten blijken of de conditie van de Belg zich kan meten met die van Verhoeven. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws