Eénhandige Muaythai vechter boekt knock-out overwinning Nieuws
Nieuws

Eénhandige Muaythai vechter boekt knock-out overwinning

Eénhandige Muaythai vechter boekt knock-out overwinning
Eénhandige Muaythai vechter boekt knock-out overwinning

Jake Peacock de Muaythai vechter met één hand maakte zaterdagnacht een succesvol debuut tijdens Lion Fight 57 in Las Vegas.

Peacock werd geboren zonder rechterhand en onderarm, tijdens de zwangerschap was deze in de knel komen te zitten doordat de navelstreng de arm afknelde. Dit weerhoudt Peacock er niet van om een succesvolle Muaythai carrière na te streven.

Peacock, geboren in Engeland, verhuisde op 14-jarige leeftijd naar Canada. Zijn vader Gavin Peacock was een profvoetballer (onder andere Chelsea, Newcastle en QPR) maar kwam naar Canmore, Alta, om een religieuze studie te volgen.

Winnen op knock-out

Tijdens het Lion Fight 57 event verbaasde Peacock vriend en vijand door te winnen van John Garcia via knock-out, op 2:34 in de eerste ronde van het gevecht.

ZIE OOK>> Eenarmige vechter tekent bij Lion Fight

De Lion Fight organisatie heeft ook een aantal Nederlandse topvechters onder zich gehad, zo vochten Jorina Baars en Regian Eersel er met groot succes. Beiden hebben inmiddels een contract met ONE championship, Eersel is de eerste Nederlandse kampioen bij ONE.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws