Daniel Ghita: 'Rico Verhoeven is een nep kampioen' Nieuws
Nieuws

Daniel Ghita: 'Rico Verhoeven is een nep kampioen'

Daniel Ghita: 'Rico Verhoeven is een nep kampioen'
Daniel Ghita: 'Rico Verhoeven is een nep kampioen'

Hij staat er bekend om dat hij geen blad voor de mond neemt, de Roemeense kickbokser Daniel Ghita.

Ghita reageerde gisteren ongezouten op een post op Facebook die geplaatst werd door GLORY Kickboxing. Op Facebook stelde GLORY dat Jamal Ben Saddik in de tweede helft van 2018 de zwaargewicht competitie domineerde door 4 geboekte winsten.

LEES OOK > Enfusion plaatst Daniel Ghita op zwarte lijst

De reactie van Ghita was niet mals: "Jamal pakte winst in de finale (refererend aan het 8-man toernooi in december 2018)! Benny (Adegbuyi) is de poortwachter van Rico (Verhoeven). Alle echte vechters worden weggehouden van de nep kampioen. "

Geen echte kampioen

"Zie je waar kickboksen in zwaargewicht nu staat? Het is een schande en het ergste dat ik ooit heb gezien. Ik kan dat zeggen! Er is een commercieel kampioen gemaakt, maar kijk nou wat je daar hebt? Niks om te vergelijken met K1 of showtime," sluit Ghita af.

Daniel Ghita: 'Rico Verhoeven is een nep kampioen'

Ghita vocht zelf voor GLORY Kickboxing, waar hij zijn laatste partij verloor tegen Rico Verhoeven op GLORY 17 in Los Angeles. Ghita kwam in Nederland in het nieuws doordat hij tegen Enfusion Kampioen Luis Tavares zou vechten maar afzegde. Enfusion plaatste hem daarna op de zwarte lijst.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws