Daniel Ghita op zwarte lijst gezet door Enfusion, wij laten ons niet chanteren! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Daniel Ghita op zwarte lijst gezet door Enfusion, wij laten ons niet chanteren!

Daniel Ghita op zwarte lijst gezet door Enfusion, wij laten ons niet chanteren!

De geplande partij tussen Enfusion Wereldkampioen Luis Tavares en Daniel Ghita op 15 september gaat niet door. Vanmorgen werden wij ingelicht door Luc Smits (manager/coach van Tavares).

Luis Tavares en Daniel Ghita oog in oog met elkaar!
Daniel Ghita rechts op de foto,links Luis Tavares

“Na BADR HARI ( getekende overeenkomst ) Ismael Lazaar ( geschorst wegens doping) blijkt nu ook DANIÉL GHITA niet te willen vechten tegen Luis. Een hele grote domper voor ons team. Een voorbereiding tegen een vechter van dit formaat vergt enorm veel inspanning die alleen met steun van een groot team en onze sponsors mogelijk is.” Aldus Smits.

“Wij hopen dat we snel een nieuwe tegenstander bekend kunnen maken. Een grote naam zoals Ghita en Hari zal niet mogelijk zijn. Het is een hele grote teleurstelling die we (wederom) moeten verwerken. We hopen op jullie steun en dat iedereen ons zal blijven supporten ook als we tegen andere tegenstander vechten.” vervolgt Smits.

Chantage

Ook kregen wij het officiële persbericht doorgestuurd, en deze liegt er niet om. Het blijkt dat Ghita, Enfusion onder druk heeft gezet door naderhand meer geld te eisen voor de partij. Lees onderstaand het persbericht:

Beste fans, “Het spijt ons u te moeten meedelen dat Daniel Ghita van de vechtkaart zal worden gehaald in Antwerpen. Daniel Ghita tekende een contract om tegen Luis Tavares in Antwerpen vechten op de Enfusion-show van 15 september. Onlangs werd Daniel Ghita ingevlogen voor promotionele interviews en marketing. Het interview zal sowieso snel worden vrijgegeven.”

“We waren zeer verbaasd te horen dat Daniel Ghita wilde dat zijn vechters gage verdubbeld zou worden, na de promotiedagen. We namen contact op met zijn trainer en manager Nick Hemmers, die ook erg verrast was over het feit dat zijn protege van gedachten veranderde. Nick Hemmers ondersteunt het besluit van Enfusion 100%, dat Enfusion niet gechanteerd wil worden en de vechters gage niet zal vergroten.”

“Daniel Ghita tekende voor een bepaald bedrag, dat Enfusion bereid was te betalen en een deal is een deal en niet iets om opnieuw onderhandeld te worden nadat Enfusion promotiekosten en advertenties had gemaakt. Daarom zal Daniel Ghita in de toekomst nooit meer worden uitgenodigd om deel te nemen aan een Enfusion-show.”

GLORY

“Enfusion zal later over verdere gevolgen over dit onderwerp beslissen. Enfusion heeft een ondertekend contract met de overeengekomen hoeveelheid geld en voorwaarden van Daniel Ghita. Verder wil Enfusion benadrukken dat dit absoluut niets te maken heeft met GLORY en deze niets heeft te maken met dit incident.”

“Nick Hemmers heeft beloofd om Enfusions kant van het verhaal te bevestigen, wanneer hij terug is van zijn reis naar het Verre Oosten, maar we willen niet wachten tot dat door gaat met onze matchmaking. Meer nieuws over de tegenstander van Luis Tavares volgt binnenkort.”

Aldus het persbericht van Enfusion en AFO.

Bekijk ook

TikTok watjes MEPPEN elkaar door boksring (video)

Toch ging het er even stevig aan toe.

UFC-knokker slaat coach lek! ‘Hier houden ze van’ (video)

Francis Ngannou verdedigd zaterdag zijn UFC-titel tegen Cyril Gane

Fury in gesprek over gevecht tegen Usyk! ‘Machtspel’

Tyson Fury en Oleksandr Usyk zouden elkaar kunnen ontmoeten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page