DANIEL GHITA: 'GLORY heeft Badr nodig want kickboksen was dood' Nieuws
Nieuws

DANIEL GHITA: 'GLORY heeft Badr nodig want kickboksen was dood'

DANIEL GHITA: 'GLORY heeft Badr nodig want kickboksen was dood'

De Roemeense topkickbokser deelt regelmatig online stoten uit tegen zijn oude werkgever en dinsdag plaatste hij een bericht op Facebook waar hij stelt dat GLORY zonder Badr Hari verloren zou zijn en de oude vechters eerst werden genegeerd.

Nu heeft Gita dit al eerder beweert maar stelt nu dat de filmpjes op het Facebook kanaal van GLORY door de corona pandemie ineens wel de oude generatie vechters laat zien, waaronder hij zelf.

Nu ineens wel

Ghita is te zien in een video waar hij Hesdy Gerges knock-out slaat ten tijde van It's Showtime en zegt hierover. "Dit is kickboksen van de 'oude' generatie, die jarenlang niet op GLORY te zien was. Waarom nu wel?"

"In tijden van een pandemie zijn wij wel ineens te zien ? Jullie hebben Badr nodig, want kickboksen was al dood! Jullie hebben een groot evenement gemaakt met Badr. Dit soort gevechten zag ik niet bij GLORY in de zwaargewicht divisie! Laat me de Knokout's van je kampioen zien, Glory! ;-)."

DANIEL GHITA: 'GLORY heeft Badr nodig want kickboksen was dood'
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws