DANIEL GHITA: ‘Benjamin Adegbuyi is een loser’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / DANIEL GHITA: ‘Benjamin Adegbuyi is een loser’

DANIEL GHITA: ‘Benjamin Adegbuyi is een loser’

DANIEL GHITA: 'Ik maakte Benjamin Adegbuyi groot'

Topkickboksers Daniel Ghiță stond onder andere bij GLORY Kickboxing in de ring en maakte veel mee. De vechter nam echter nooit een blad voor de mond.

Het is geen geheim dat Daniel Ghita en zijn landgenoot kickbokser Benjamin Adegbuyi geen vrienden zijn. De beide Roemenen kruisten elkaar nooit in de ring maar in de media ontstond er een ware oorlog.

Je bent niks

Ghiță die een echte kickboks veteraan is en bij de K-1, It’s Showtime en GLORY Kickboxing in de ring stond toog naar Facebook om nog maar weer eens weer te geven hoe hij over Adegbuyi denkt.

“Iedereen kent je internationaal: en ze zullen je herinneren, dat je met één hand (met links) TKO werd verslagen door Jamal Ben Saddik. Omdat zijn rechterhand gebroken was! Het is de beste prestatie in de kickboks geschiedenis! Van harte gefeliciteerd!” zegt Ghita over de wedstrijd tussen Adegbuy en Ben Saddik.

Terug bijten

De reden dat Ghiță weer flink van leer trekt tegenover Adegbuyi is dat deze hem publiekelijk belachelijk blijft maken. Maar dat pikt Ghita niet en bijt flink terug. “Heel Nederland heeft gelachen! De Nederlanders respecteren alleen elite kickboksers.”

Volgens Ghita heeft de aandacht die hij gegeven heeft aan Adegbuyi hem groter gemaakt dan hij zou moeten zijn.” Je had niet moeten vechten met de jongen Ghiță, want Glory heeft je verlaten! ” Ook zegt Ghiță dat hij eventueel klaar is voor een gevecht. Dat lijkt hem beter dan dat Adegbuyi hem publiekelijk blijft beledigen.

Bekijk ook

Video: Publiek knokt er op los bij UFC 262 wedstrijd

Op de tribunes van het Toyota Center braken gevechten uit,

KRAK: Andre Muniz BREEKT arm van Ronaldo Souza op UFC 262

Ronaldo Souza kon met een gebroken arm naar huis afgelopen nacht

Zelfmoord bekende Thaibokser die 200 gevechten had in de ring

De Thaibokser nam naar verluidt zijn eigen leven

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page