Topkickbokser Daniel Ghita neemt het op voor verkracht 10-jarig meisje Nieuws
Nieuws

Topkickbokser Daniel Ghita neemt het op voor verkracht 10-jarig meisje

Topkickbokser Daniel Ghita neemt het op voor verkracht 10-jarig meisje

Op Facebook spreekt Ghita dan ook schande van het feit dat de daders ongestraft blijven. De twee pedofielen die in Braila (Roemenië) een tienjarig meisje op straat ontvoerden en haar verkrachtten tot ze flauwviel, hadden ook twee handlangers! Ze stonden dinsdag voor de rechter.

Beide daders, Cătălin Cornel Drăgan en Corin Mămăligeanu werden eind vorig jaar gearresteerd en na drie maanden werden ze op verzoek van het openbaar ministerie vrijgelaten. Maar de rechter besloot verder niet tot strafvervolging over te gaan.

Vuile pedo's

De pedofielen lokte het meisje uit een winkel naar een staag waar zij tot orale seks werd gedwongen. Later namen ze het meisje mee naar een huis waar zij meerdere keren werd verkracht.

"Is dit gerechtigheid in Roemenië? Ik bedoel pedofielen zijn vrij na het verkrachten van twee kleine meisjes. Waarom publiceer je niet welke rechter de twee pedofielen vrij laat? Wie is de aanklager die de aanklacht heeft gemaakt? "zegt Ghita op Facebook.

Topkickbokser Daniel Ghita neemt het op voor verkracht 10-jarig meisje
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws