Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Buakaw vs. Yodsanklai: Strijd tussen twee Muay Thai legendes by MAS Fight

Buakaw vs. Yodsanklai: Strijd tussen twee Muay Thai legendes by MAS Fight

Buakaw vs. Yodsanklai: Strijd tussen twee Muay Thai legendes by MAS Fight

De koningen van het Muay Thai Buakaw Banchamek en Yodsanklai Fairtex staan ​​gepland om elkaar te bevechten. De “MAS Fight” organisatie heeft de wedstrijd gisteren (donderdag) aangekondigd via een bericht op sociale media.

De gesprekken over een supergevecht tussen twee Muay Thai-legendes startten midden 2017. Van hen werd verwacht dat ze dit jaar het gevecht aangingen. Tot nu toe was dit niet gelukt.

“Thailand’s ‘Global Fighting Icon’ Buakaw Banchamek en Thailand’s ‘Global Mega Star’ Yodsanklai Fairtex treffen op MAS. De tijd om te praten is bijna voorbij … Heb een beetje vertrouwen en geduld omdat dames, heren, jongens en meisjes, het gaat gebeuren, “luidt de aankondiging.

All Star Fight

Ondertussen keert Buakaw Banchamek terug in de ring deze komende zondag 4 november. Hij vecht in Pattaya op de zesde editie van All Star Fight tegen de Fransman Gaetan Dambo.

Yodsanklai Fairtex keert terug op actie op 7 december in Maleisië. Tijdens zijn tweede optreden voor ONE Championship neemt hij op tegen de Australische Luis Regis in Kuala Lumpur.

Nog even geduld

De datum en plaats van een langverwachte match-up tussen Buakaw en Yodsanklai moet nog worden aangekondigd. We zullen meer informatie hebben zodra deze beschikbaar is.

Daarnaast organiseert MAS Fight op 10 november een evenement in Macau, waar de 2,22 m lange Koreaan Hong Man Choi tegenover de  Chiense Yi Long van 1,76 m zal vechten. De wedstrijd staat gepland voor een ronde van 9 minuten. Om de wedstrijd te winnen, moet een deelnemer een knock-out behalen, anders resulteert de wedstrijd in een gelijkspel.

Tijdens hetzelfde event in Macau zal de in Nederland voor vier geschorste Ismael Lazaar terugkeren in de kickboks ring tegen de Engelsman en MMA veteraan Mark Godbeer.

Bekijk ook

ONE FC: ‘Toch geen rematch tussen Petrosyan en Petchmorakot’

Woensdag werd bekend gemaakt dat Giorgio Petrosyan en Petchmorrakot Petchyindee opnieuw zouden moeten vechten.

Nieky Holzken wil herziening titelgevecht tegen Regian Eersel

Vrijdag 17 mei nam Regian Eersel als eerste Nederlander bij ONE Championship de lichtgewicht wereldtitel mee naar huis.

ONE FC: Gevecht tussen Petrosyan en Petchyindee moet opnieuw

ONE Championship heeft een officiële evaluatie uitgevoerd van het controversiële gevecht tussen Giorgio Petrosyan en Petchmorrakot Petchyindee.

REGIO NIEUWS UITGELICHT