Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Buakaw vs. Yodsanklai: Strijd tussen twee Muay Thai legendes by MAS Fight

Buakaw vs. Yodsanklai: Strijd tussen twee Muay Thai legendes by MAS Fight

Buakaw vs. Yodsanklai: Strijd tussen twee Muay Thai legendes by MAS Fight

De koningen van het Muay Thai Buakaw Banchamek en Yodsanklai Fairtex staan ​​gepland om elkaar te bevechten. De “MAS Fight” organisatie heeft de wedstrijd gisteren (donderdag) aangekondigd via een bericht op sociale media.

De gesprekken over een supergevecht tussen twee Muay Thai-legendes startten midden 2017. Van hen werd verwacht dat ze dit jaar het gevecht aangingen. Tot nu toe was dit niet gelukt.

“Thailand’s ‘Global Fighting Icon’ Buakaw Banchamek en Thailand’s ‘Global Mega Star’ Yodsanklai Fairtex treffen op MAS. De tijd om te praten is bijna voorbij … Heb een beetje vertrouwen en geduld omdat dames, heren, jongens en meisjes, het gaat gebeuren, “luidt de aankondiging.

All Star Fight

Ondertussen keert Buakaw Banchamek terug in de ring deze komende zondag 4 november. Hij vecht in Pattaya op de zesde editie van All Star Fight tegen de Fransman Gaetan Dambo.

Yodsanklai Fairtex keert terug op actie op 7 december in Maleisië. Tijdens zijn tweede optreden voor ONE Championship neemt hij op tegen de Australische Luis Regis in Kuala Lumpur.

Nog even geduld

De datum en plaats van een langverwachte match-up tussen Buakaw en Yodsanklai moet nog worden aangekondigd. We zullen meer informatie hebben zodra deze beschikbaar is.

Daarnaast organiseert MAS Fight op 10 november een evenement in Macau, waar de 2,22 m lange Koreaan Hong Man Choi tegenover de  Chiense Yi Long van 1,76 m zal vechten. De wedstrijd staat gepland voor een ronde van 9 minuten. Om de wedstrijd te winnen, moet een deelnemer een knock-out behalen, anders resulteert de wedstrijd in een gelijkspel.

Tijdens hetzelfde event in Macau zal de in Nederland voor vier geschorste Ismael Lazaar terugkeren in de kickboks ring tegen de Engelsman en MMA veteraan Mark Godbeer.

Bekijk ook

Rematch Rico Verhoeven vs. Badr Hari begin zomer 2019

Rematch Rico Verhoeven en Badr Hari gepland voor juni 2019?

Foto James Law voor GLORY De geruchtenstroom over een rematch tussen GLORY wereldkampioen kickboksen en ...

Wat zijn de kansen voor Andy Souwer tegen Yodsanklai?

Wat zijn de kansen voor Andy Souwer tegen Yodsanklai?

Japan zal op zijn grondvesten schudden zondag 31 maart, dan strijkt ONE Championship voor de ...

ONE: Roots of Honor: Ibrahim El Bouni vs. Andrei Stoica

Op 12 april vindt in de Mall of Asia Arena in Manila op de Filippijnen, ...

REGIO NIEUWS UITGELICHT