Home / Nieuws / MAS FIGHT: ‘Ismael Lazaar treft MMA legende Mark Godbeer in Macau’

MAS FIGHT: ‘Ismael Lazaar treft MMA legende Mark Godbeer in Macau’

MAS FIGHT: 'Ismael Lazaar treft MMA legende Mark Godbeer'

Eerder melde wij al dat Ismael Lazaar een retree zou maken in het kickboksen en wel tijdens MAS Fight in Macau. Hij zou daar aanvankelijk een Griekse tegenstander treffen maar dit is omgezet in een clash met UFC’s Mark Godbeer.

Duello Sports Management maakt bekend dat Lazaar en Godbeer de handschoenen zullen kruisen. “Ben je klaar voor het grootste stand-upgevecht?” Zo meld Duello op haar Instagram.

MMA legende

Mark Godbeer is een allround vechter die onder andere in de UFC en Bellator zijn sporen verdiend heeft. Het zal dan ook een interessant gevecht worden tussen de beide vechters. Lazaar staat bekend om zijn doorzetting vermogen binnen de ring, ook stond hij op toen er een tegenstander voor Rico Verhoeven werd gezocht en er binnen GLORY niemand beschikbaar was.

 

De fans kijken ongetwijfeld uit naar het gevecht tussen de “Tank” Lazaar en de “Goddelijke” Mark Godbeer, zoals hun bijnamen luiden. Een overwinning voor Lazaar op Godbeer zou meteen een knaller van een comeback kunnen betekenen voor de in Nederland geschorste vechter.

Bekijk ook

Heftig: UFC-vechter Ray Borg overleeft auto ongeluk

Het zit Ray Borg niet erg mee, een ernstig ziek zoontje een tegenzittende MMA-carierre en nu een zwaar ongeluk.

Vreemdgaan: Conor McGregor bespot door moeder ‘liefdeskind’

Terri Murray, een 26-jarige moeder uit Liverpool beweert dat ze met McGregor sex heeft gehad tijdens een avondje uit in 2017.

Huilend karate jochie breekt harten over de hele wereld (video)

De beelden van een huilend karate jongetje brak de harten van een groot aantal mensen.

REGIO NIEUWS UITGELICHT