MAS FIGHT: 'Ismael Lazaar treft MMA legende Mark Godbeer in Macau' Nieuws
Nieuws

MAS FIGHT: 'Ismael Lazaar treft MMA legende Mark Godbeer in Macau'

MAS FIGHT: 'Ismael Lazaar treft MMA legende Mark Godbeer in Macau'
MAS FIGHT: 'Ismael Lazaar treft MMA legende Mark Godbeer in Macau'

Eerder melde wij al dat Ismael Lazaar een retree zou maken in het kickboksen en wel tijdens MAS Fight in Macau. Hij zou daar aanvankelijk een Griekse tegenstander treffen maar dit is omgezet in een clash met UFC's Mark Godbeer.

Duello Sports Management maakt bekend dat Lazaar en Godbeer de handschoenen zullen kruisen. "Ben je klaar voor het grootste stand-upgevecht?" Zo meld Duello op haar Instagram.

MMA legende

Mark Godbeer is een allround vechter die onder andere in de UFC en Bellator zijn sporen verdiend heeft. Het zal dan ook een interessant gevecht worden tussen de beide vechters. Lazaar staat bekend om zijn doorzetting vermogen binnen de ring, ook stond hij op toen er een tegenstander voor Rico Verhoeven werd gezocht en er binnen GLORY niemand beschikbaar was.

De fans kijken ongetwijfeld uit naar het gevecht tussen de "Tank" Lazaar en de "Goddelijke" Mark Godbeer, zoals hun bijnamen luiden. Een overwinning voor Lazaar op Godbeer zou meteen een knaller van een comeback kunnen betekenen voor de in Nederland geschorste vechter.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws