Nederlandse top Thaibokser loopt tegen verlies aan Nieuws
Nieuws

Nederlandse top Thaibokser loopt tegen verlies aan

Nederlandse top Thaibokser loopt tegen verlies aan
Nederlandse top Thaibokser loopt tegen verlies aan

Tijdens ONE Championship: Edge of Greatness in Singapore vrijdag 22 november liep de Nederlandse top Thaibokser, Brown Pinas tegen een verlies aan tegen de Engelsman Liam Nolan.

Pinas die gezien kan worden als een van de beste Muaythai vechters gaf zich niet zomaar gewonnen. De strijd in het Singapore Indoor Stadium. ging gelijk op maar het lengte verschil leek Pinas parten te spelen. Nolan die het voordeel had kon met zijn leg kicks Pinas op afstand houden.

Zware partij

Toch probeerde Pinas dichtbij Nolan te komen en wist deze met enkele rake stoten aan te slaan. Ook probeerde Pinas middels een paar gerichte elleboogstoten de Engelsman te raken. Het gevecht ging tot de derde en laatste ronde, waar de beslissing zou moeten vallen.

ZIE OOK >> Brown Pinas verliest in Sinagapore

Pinas die bekend staat om zijn sublieme bokstechniek lukte het niet om dichtbij te komen bij Nolan. In een zwaar bevochten laatste ronde lukte het Pinas niet om de winst te behalen en ging de winst naar Nolan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws