King of the Ring kickboksgala: 8 Mans toernooi met € 7000 prijzengeld Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

King of the Ring kickboksgala: 8 Mans toernooi met € 7000 prijzengeld

King of the Ring kickboksgala: 8 Mans toernooi met € 7000 prijzengeld

Op 25 mei barst het spektakel los in Sporthal de Bongerd in Doetinchem met het King of the Ring kickboksgala. Het gala belooft een onvergetelijke avond te worden met spannende gevechten in verschillende klassen, waaronder een titelgevecht voor de Nederlandse titel A klasse -72,5kg tussen Samir Kebli en Rouber Ismail.

Samir Kebli, de regerend kampioen in de Aklasse -72,5kg, staat voor een zware taak om zijn titel te verdedigen tegen de getalenteerde Rouber Ismail. Beide vechters hebben een reputatie als harde knokkers en staan bekend om hun spectaculaire vechtstijl. Dit belooft dan ook een bloedstollend gevecht te worden.

8 Mans toernooi B-Klasse met 7000 Euro prijzengeld

Naast het titelgevecht is er ook een 8 mans toernooi in de B-Klasse -70kg waar maar liefst 7000 euro te verdienen valt. Enkele van de beste vechters in deze klasse zullen strijden om het geld en de felbegeerde trofee.

Aanvang en Locatie

Het voorprogramma start al om 13:30 uur in de middag. Het hoofdprogramma is vanaf 18:00 uur te zien. Fans die het spektal mee willen beleven zijn van harte welkom in Sporthal de Bongerd aan gelegen aan de Bongers 81 in Doetinchem.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws