šŸŽ„ Derde wereldtitel voor Tessa de Kom: 'Nederlands Kickboksfenomeen' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

šŸŽ„ Derde wereldtitel voor Tessa de Kom: 'Nederlands Kickboksfenomeen'

šŸŽ„ Derde wereldtitel voor Tessa de Kom: 'Nederlands Kickboksfenomeen'

Tessa de Kom is er afgelopen zaterdag in geslaagd Eirini Chatziiosifidou te verslaan en de IFP wereldtitel strogewicht te veroveren in Darmstad, Duitsland. De Nederlandse De Kom wist Chatziiosifidou na 5 rondes op jurybesluit te verslaan.

Afgelopen zaterdag heeft Tessa de Kom een nieuwe mijlpaal bereikt in haar succesvolle carriĆØre. In Darmstad, Duitsland, wist ze Eirini Chatziiosifidou te verslaan en de IFP wereldtitel strogewicht te veroveren. Na vijf spannende rondes oordeelde de jury unaniem in het voordeel van de Nederlandse topvechtster.

Bekend Van Enfusion, Rise En Glory

Voor kickboksfans is Tessa de Kom al lang geen onbekende meer. De vechtster maakte naam door haar prestaties bij organisaties als Enfusion en het Japanse Rise. Ook stond ze in de ring bij het prestigieuze Glory Kickboxing.

Met een indrukwekkend record van 17 gevechten, waarvan 14 gewonnen, behoort De Kom zonder twijfel tot de beste vrouwelijke kickboksers ter wereld. In Japan is ze zelfs een ware beroemdheid en wordt ze regelmatig herkend op straat.

Derde Wereldtitel Voor De Kom

Met het winnen van de IFP wereldtitel strogewicht voegt De Kom een derde titel toe aan haar imposante erelijst. Eerder won ze al de Enfusion en Rise wereldtitels. De overwinning op Chatziiosifidou bewijst nogmaals dat De Kom een onbetwiste kracht is in de wereld van het kickboksen.

De toekomst ziet er dan ook rooskleurig uit voor De Kom. Met haar talent, vastberadenheid en al behaalde successen is ze klaar om nog veel meer te bereiken in de kickbokswereld. Wie weet wat voor nieuwe titels en hoogtepunten er nog in het verschiet liggen voor deze Nederlandse topvechtster.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws