BREAKING! Road to ONE zaterdag 12 maart in Nederland (Gratis Kijken) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

BREAKING! Road to ONE zaterdag 12 maart in Nederland (Gratis Kijken)

BREAKING! Road to ONE zaterdag 12 maart in Nederland (Gratis Kijken)

ONE Championship zet aankomende zaterdag 12 maart, officieel haar eerste stappen op Nederlandse bodem. De grootste Aziatische vechtsport organisatie zal een evenement in Utrecht hosten.

Het evenement is uitsluitend online via stream GRATIS te volgen voor de Nederlandse kickboks fans op Fight24.tv en de ONE Championship App. Het evenement begint om 19:00 uur en is dus live te zien.

ONE Championship™ (ONE) laat onze redactie vandaag exclusief weten, dat het “Road to ONE” Heavyweight Kickboxing Tournament naar het historische epicentrum van het Europese kickboksen, Nederland zal komen. Dit is het eerste officiele ONE evenement in ons land waar grote namen als Nieky Holzken, Regian Eersel en Reinier de Ridder een huis hebben.

Na succesvolle evenementen in Praag, Belgrado, Tenerife, Istanbul, Riesa, Londen en Yerevan, komt “Road to ONE: Europe” nu op zaterdag 12 maart naar de WFL Studio in Utrecht. De ONE Talenten show zal kickboksers de kans geven een contract te verdienen voor het wereld podium in SIngapore.

Hoe Road To ONE 12 maart te kijken?

Kevin Osaro, Tarik Cherkaoui, Lazar Todev en Bader Ferdaous nemen het tegen elkaar op en voegen zich bij de andere zeven nationale kampioenen. In kwartfinales die spoedig zullen worden aangekondigd zal de Nederlandse winnaar zich moeten bewijzen tegen de alreeds geselecteerde vechters.

De 4 winnaars gaan dan door naar de volgende ronde om deel te nemen aan de afsluiter van dit historische zwaargewicht toernooi. De algehele toernooi kampioen zal een contract verdienen om te strijden op het wereldtoneel van ONE Championship.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws