Belgische Thaiboks kampioen breekt schedel zakkenroller Nieuws
Nieuws

Belgische Thaiboks kampioen breekt schedel zakkenroller

Belgische Thaiboks kampioen breekt schedel zakkenroller
Belgische Thaiboks kampioen breekt schedel zakkenroller

Thaibokser en meervoudig wereldkampioen Youssef Boughanem uit België leerde een zakkenroller een harde les.

Boughanem liep over straat in Elsene, nabij Brussel toen een man probeerde de mobiele telefoon van de vechter te stelen, zo meld RTL 5 Lu. De Thaibokser reageerde volgens eigen zeggen instinctief op de actie van de man, toen deze zijn hand in de zak van Boughanem stak in een poging zijn telefoon weg te nemen.

Boughanem bijgenaamd 'Terminator' sloeg de man vervolgens met twee klappen neer. Ook vertelde hij in de media dat hij "de dief schopte" die "op de grond viel". De man werd naar het ziekenhuis gebracht met een gebroken schedel.

In de cel

De Thaibokser werd gearresteerd en in hechtenis genomen. Hij werd uiteindelijk vrijgelaten door een onderzoeksrechter die hem beschuldigd van zware mishandeling met als gevolg mogelijke arbeidsongeschiktheid.

Welke verdere gerechtelijke stappen er zullen worden ondernomen tegen Boughanem is nog niet bekend gemaakt. Of de vechter zich zal beroepen op zelfverdediging valt te bezien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws